Μυριέλλα Κουρεντή: Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor;

Στο επεισόδιο της Τετάρτης στο Survivor, οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο συμβούλιο για να μάθουν ποιος θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η παίκτρια που αποχωρεί από το Survivor είναι η Μυριέλλα Κουρεντή.

Η ανακοίνωση για την αποχώρηση της Μυριέλλας εξέπληξε αφάνταστα τους συμπαίκτες της.

«Αυτή τη στιγμή πραγματικά νιώθω τέλεια. Τέλεια γιατί ήμουν ούτως ή άλλως με το ένα πόδι να φύγω και ο Απόστολος ήθελε να φτάσει ως το τέλος. Το Survivor ήταν ένα υπέροχο ταξίδι αλλά σήμερα το πρωί όταν ξύπνησα και πήγα να προσευχηθώ… Προσευχήθηκα για την Τζο. Μου βγήκε αβίαστα η φράση «John σου έρχομαι». Ένιωσα την ανάγκη να πέσω στην αγκαλιά αυτών που με αγαπάνε και με περιμένουν. Θα αποχωρήσω χαρούμενη και ευτυχισμένη που θα γυρίσω στους δικούς μου. Κι ας χάσω το πάρτι της Ένωσης», είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Πολλοί ήταν όσοι πίστευαν ότι η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του επάθλου του φετινού Survivor.

Ωστόσο, η παίκτρια φάνηκε πως δεν έλαβε τελικά την αναμενόμενη υποστήριξη του τηλεοπτικού κοινού, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει το ριάλιτι, περίπου στα μέσα του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, η Μυριέλλα Κουρεντή έπαιρνε 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Η ηθοποιός κατάφερε να παραμείνει για 13 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, οπότε θα λάβει 65.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο Survivor 2022.

Σχετικά