Διώξαμε τον Κασιδιάρη, για να φέρουμε τον… Αζοφιάρη

Το 2019 η ΄ Ελληνική Δημοκρατία, αφού πρώτα τμήματά της φλέρταραν μαζί της, κατάφερε να εξοβελίσει το νεοναζιστικό μόρφωμα -εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής από το κοινοβούλιο με το οριακό 2,9%.

Το 2022 ο υπαρχηγός Κασιδιάρης από τη φυλακή με το διάδοχο σχήμα των Ελλήνων νεοναζί, προκαλεί σοκ, καθώς εμφανίζεται σε σειρά δημοσκοπήσεων με πρώτη αυτή που δημοσιεύτηκε προ μηνός στο aftodioikisi.gr, να ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Κάποιων, όμως, δεν φαίνεται να ιδρώνει το αυτί τους. Όχι μόνο έφεραν τον νεοναζί Ουκρανό «αδελφό» του Κασιδιάρη να μιλήσει στην Ελληνική Βουλή, αλλά δείχνουν να μην καταλαβαίνουν τι έκαναν.

Και αντί κάποιος από τους κυβερνητικούς που χειρίστηκαν αυτή τη μέγιστη ντροπή για το Ελληνικό Κοινοβούλιο να παραιτηθεί, έστω για τα μάτια του κόσμου, επιτίθενται στην αντιπολίτευση, γιατί, λέει, χρησιμοποιοεί αυτό το λάθος για να δικαιολογήσει τη ρωσική εισβολή!

Είναι οι ίδιοι που συνομιλούσαν με τον Κασιδιάρη όταν ήταν κυβέρνηση και προετοίμαζαν τον κόσμο για μια… σοβαρή Χρυσή Αυγή.

Άξιοι….

aftodioikisi.gr

Σχετικά