Δήμος Τανάγρας: Ξεκινά ένα ακόμη σημαντικό έργο : “Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στη Δ.Ε. Οινοφύτων”, προϋπολογισμού 496.000,00 €

Την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, ο Δήμαρχος Βασίλης Περγάλιας υπέγραψε τη σύμβαση του έργου  “Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στο Δ.Ε. Οινοφύτων” με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας του έργου Α.Σ.Α. Α.Τ.Ε. που αναδείχθηκε με μέση έκπτωση 51,22% επί των τιμών του τιμολογίου της μελέτης. 

Ο προϋπολογισμός του έργου ήταν 496.000,00 € με ΦΠΑ 24% και χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους του Δήμου Τανάγρας. 

Η μελέτη  αφορά την κατασκευή δικτύων αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στη Δ.Ε. Οινοφύτων, και συγκεκριμένα στους οικισμούς Αγίου Θωμά, Κλειδιού και Οινόφυτα, συνολικού μήκους περίπου 1.000 μέτρων.

Όλες οι εργασίες θα γίνουν σύμφωνα με το αναλυτικό τιμολόγιο, τον προϋπολογισμό και τα αναλυτικά σχέδια και υπολογισμούς της μελέτης της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Τανάγρας και το έργο θα έχει ολοκληρωθεί σε οκτώ μήνες.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας,  δηλώνει ότι:

“Ξεκινά ένα ακόμη σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο στον Δήμο μας, συγκεκριμένα στη Δ.Ε. Οινοφύτων, το οποίο θα υλοποιηθεί με χρηματοδότηση από ιδίους πόρους.

      Με έργα, και όχι με λόγια, αποδεικνύουμε για ακόμη μια φορά ότι είμαστε στο πλευρό των δημοτών μας, στην προσπάθεια να γίνουν και οι οικισμοί της Δ.Ε. Οινοφύτων πιο σύγχρονοι, πιο ανθρώπινοι και πιο ασφαλείς. 

      Θέλω να ευχαριστήσω τις υπηρεσίες του Δήμου, οι οποίες γρήγορα και με αρτιότητα ολοκλήρωσαν τη διαδικασία, προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο. Το έργο αυτό, παράλληλα και με άλλα αντιπλημμυρικά έργα, που έχουν υλοποιηθεί ή σχεδιάζονται να υλοποιηθούν αναμένεται να βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Δ.Ε. Οινοφύτων αλλά και ολόκληρου του Δήμου μας. ”

Σχετικά