Φρικτό τροχαίο στην Κεφαλονιά -Απανθρακώθηκε σε αυτοκίνητο 17χρονος μαθητής, σώοι οι φίλοι του– ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία με έναν 17χρονο νεκρό και τρεις ελαφρά τραυματίες σημειώθηκε σε τροχαίο που συνέβη μέρα-μεσημέρι, στην περιοχή της Λάσσης, στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νεαροί εξετράπη της πορείας του, ενώ κινείτο με κατεύθυνση από Αργοστόλι. Το όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας προσέκρουσε στα σιδερένια κολονάκια του πεζοδρομίου και σε μαντρότοιχο, ενώ στη συνέχεια τυλίχτηκε στις φλόγες.

τροχαίο Κεφαλονιά
τροχαίο Κεφαλονιά

Οι τρεις από τους επιβάτες πρόλαβαν και απεγκλωβίστηκαν, ωστόσο, ο 17χρονος που καθόταν στο πίσω κάθισμα δεν κατάφερε να βγει έγκαιρα από το φλεγόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί. Ήταν μαθητής, μόλις 17 ετών, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις από τους επιβαίνοντες στο όχημα ήταν μαθητές του ΕΠΑΛ Αργοστολίου.

τροχαίο Κεφαλονιά
τροχαίο Κεφαλονιά

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο κινείτο με υψηλή ταχύτητα, όταν εξετράπη της πορείας του. Η Τροχαία Αργοστολίου έχει ξεκινήσει προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία.

Πηγή: inkefalonia.gr, kefaloniapress.gr

Σχετικά