Λάμψη από χρυσό και δυο χάλκινα για την Αναγέννηση Λιβαδειάς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Badminton U179(φωτογραφίες)

Πανελλήνιο Badminton U17 – ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1 χρυσό και 3 χάλκινα 

Χρυσό μετάλλιο και Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Λαμπίδη Ναταλία στο διπλό μικτό. Ο Μπαμπλέκος Αναστάσης κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο απλό και στο διπλό . Ο Περγαντίνας Κωνσταντίνος κατέκτησε την 3η θέση στο διπλό με τον Μπαμπλέκο Ανάσταση. Πολύ καλή εμφάνιση για την Περγαντίνα Μαριάννα που στις λεπτομέρειες εχασε στο μικτο με συμπαικτη τον Σαμουτ Ιάσωνα και έμεινε εκτός βάθρου κατακτώντας την 5η θέση. Επίσης αγωνίστηκαν οι Σακελλαρίου Ηρακλής, Σακελλαρίου Γιώργος, Παπανικολάου Γιώργος , Παπανικολάου Σπύρος , Νάνος Νίκος , Νάνος Σωτήρης, Μακρόπουλος Σπύρος και Πετρίδης Χρύσανθος. 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Badminton στις κατηγορίες U17 και Ανδρών – Γυναικών πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς 9-10 Απριλίου. Η Ελληνική Ομοσπονδία Αντιπτέρισης και το σωματείο μας Αναγέννηση Λιβαδειάς είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης με συνδιοργανωτές τον Δήμο Λεβαδέων και την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας  Ένα διήμερο γεμάτο συγκινήσεις με 267 αγώνες την πρώτη ημέρα από 184 αθλητές να προσπαθούν να προκριθούν στην 8άδα και 59 αγώνες την δεύτερη ημέρα στα προημιτελικά, ημιτελικά και τους 10 τελικούς προσφέροντας πολύ ωραίο θέαμα σε όσους παραβρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο. 

Τον Δήμο Λεβαδέων εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού Αποστόλου Ιωάννης την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας η Αντιπεριφερειάρχης Παπαθωμά Φανή την ΕΟΦΣΑ η Χατζίνα Βικτωρία, την Αναγέννηση Λιβαδειάς ο πρόεδρος Ορκόπουλος Αθανάσιος, τον ΦΕΟ Θήβας η πρόεδρος Γκιζίλη Σταυρούλα , τον Πλάτωνα Σερρών ο Αντιπρόεδρος Κουτσούρης Παντελής και η εκπρόσωπος των αθλητών στην Ε.Ο.Ε Σωτηρίου Γραμματούλα. 

Σχετικά