Οι μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας φυτεύουν και «υιοθετούν» λουλούδια

Αγαπάμε το πράσινο, φυτεύουμε λουλούδια, ομορφαίνουμε την πόλη μας. Οι μαθητές της Ε’ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας αποφάσισαν να αποδείξουν έμπρακτα την αγάπη τους για τη Φύση και το Περιβάλλον, συμμετέχοντας σε δράση φύτευσης λουλουδιών, η οποία υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Θηβαίων.

Οι μικροί κηπουροί ανέλαβαν δράση σήμερα Τρίτη, 12 Απριλίου, φυτεύοντας πολύχρωμα λουλούδια τα οποία σχηματίζουν το νούμερο 8, σε συμβολισμό του 8ου Δημοτικού. Οι μαθητές αποφάσισαν να «υιοθετήσουν» το πάρκο, αναλαμβάνοντας τη φροντίδα και την περιποίηση των φυτών.

Παρών στη δράση των παιδιών ήταν και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, κ. Νίκος Κοβάνης. «Η Υπηρεσία Πρασίνου συνεχίζει τις προσπάθειες να βελτιώσει την εικόνα της πόλης. Θα πρέπει όμως και οι δημότες να στηρίζουν τις προσπάθειες αυτές, προστατεύοντας τα σημεία πρασίνου και συμβάλλοντας ώστε να διατηρείται η πόλη μας όμορφη και καθαρή», ανέφερε ο κ. Κοβάνης, συγχαίροντας τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία τους.

Σχετικά