Mεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή σήμερα στο Μαυρομμάτι -Έπαιξαν μπάλα για την μικρή Αλεξία από τις Θεσπιές-ΦΩΤΟ

Μια μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή στο Μαυρομματι …Ο Α.Ο.Μαυρομματιου διοργάνωσε σήμερα με μεγάλη επιτυχία , φιλικό αγώνα με την ομάδα παλαιμάχων του χωριού για φιλανθρωπικο σκοπό .

Έπαιξαν όλοι μπαλα για την μικρή Αλεξια από τις Θεσπιες και ήταν όλοι εκεί να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια . Ευχόμαστε στην ΑΛΕΞΙΑ τα καλύτερα και να συνεχίσει να είναι αγωνίστρια .

Ταυτόχρονα ο Α.Ο.Μαυρομματιου επέστρεψε σπίτι μετά από 16 χρόνια και το έκανε με όλη του την ιστορία παρών .Από τον πιο μεγάλο, τον κ.Νίκο Μελισσάρη που μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί κ να βραβευθεί τιμής ενεκεν , μεχρι τους νεότερους που την φετινή χρόνια μπήκαν στην ομάδα .

Το γήπεδο μας γέμισε με κόσμο κάθε ηλικίας και αυτή η εικόνα είναι η ομορφότερη που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια .Η ομάδα των παλαιμάχων μας ξάφνιασε ευχάριστα καθώς ήταν πολυπληθείς και μάλιστα δεν σταμάτησαν να παίζουν.Πολλά συγχαρητήρια και τους θελουμε δίπλα μας από την νέα σεζόν.

Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους.Υ.Γ.(1) Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Άρη,Αλέξανδρο, Γιάννη, Μελέτη, Μπαμπη,Περικλή,Παναγιώτη που μέρες τώρα έτρεχαν τα πάντα για να διεξαχθεί αυτός ο αγωνας όσο καλύτερα γινόταν.Υ.Γ.(2) Ευχαριστουμε την Αρίστη για την βοήθεια της .

Ευχαριστουμε τους χορηγούς μας , ευχαριστούμε τον Νίκο Κολλια για την κάλυψη της εκδήλωσης με βίντεο .

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη από το permissos.gr .

Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Γ. Ντασιωτη που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Ευχαριστώ τον διαιτητή Βασίλη Κώνστα που σφύριξε το ματς .

Καλη Ανασταση και Καλό Πάσχα σε όλους!

Α.Ο.Μαυρομματίου

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ https://www.facebook.com/AOMAVROMATIOU

Σχετικά