Εθνική Οδός: Σοβαρό τροχαίο με έναν εγκλωβισμένο – Ουρές χιλιομέτρων στο ρεύμα προς Αθήνα

Το τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Κινέτας, στο ρεύμα προς Αθήνα. Το μποτιλιάρισμα φτάνει μέχρι τα διόδια του Ισθμού…

Το τροχαίο είχε σαν αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στο σημείο, με τα ασθενοφόρα να προσπαθούν να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα άτομο έχει εγκλωβιστεί μέσα σε αυτοκίνητο και δεν υπάρχουν περιθώρια να χαθεί χρόνος.

Τα αυτοκίνητα έχουν σχηματίσει ουρές χιλιομέτρων σε όλες τις λωρίδες, με το μποτιλιάρισμα να φτάνει από την Κινέτα μέχρι τα διόδια του Ισθμού.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Κινέτας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Στο σημείο έχει κλείσει ο δρόμος και έχει δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων. Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβεστική, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικά της Τροχαίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr υπάρχει σε αυτοκίνητο που εμπλέκεται στο τροχαίο ένα εγκλωβισμένο άτομο.

Όσοι οδηγοί κινούνται στο σημείο πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουν «οπλιστεί» με υπομονή καθώς εξαιτίας του τροχαίου, έχει προκληθεί ουρά πολλών χιλιομέτρων.

Συγκεκριμένα η ουρά φτάνει μέχρι τα διόδια του Ισθμού

Σχετικά