Αναχώρησε ο Κάδμος για το final-8 στο Ηράκλειο Κρήτης!

Αναχώρησε νωρίς το πρωί της Τρίτης, αεροπορικώς για το Ηράκλειο Κρήτης ο πρωταθλητής ΕΣΚΑΣΕ Κάδμος, που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων, που ξεκινάει σήμερα και θα ολοκληρωθεί την 1η Μαΐου!

Ο Κάδμος, που είναι αήττητος φέτος τόσο στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ όσο και στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που έγινε στη Θήβα με συνολικό ρεκόρ 16-0, γίνεται η πρώτη ομάδα που θα εκπροσωπήσει και πάλι την ΕΣΚΑΣΕ σε τελική φάση Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων ή παίδων μετά το 2014 και την παρουσία της ΑΕΕΠ Χαλκίδας στην τελική φάση παίδων (σε κορασίδες και νεάνιδες ο Σύλλας εκπροσώπησε την ΕΣΚΑΣΕ έως το 2020).

Η αποστολή του Κάδμου, που αναχώρησε σε πολύ καλό κλίμα για το Ηράκλειο της Κρήτης, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του final-8 στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου, τον ισχυρό Προμηθέα Πάτρας.

Ο Κάδμος, ευχαριστεί τον Θηβαίο Διευθυντή Πληροφορικής του Αεροδρομίου κ. Αλέξανδρο Ζιώμα, που διακρίνεται στην παραπάνω φωτογραφία μαζί με την αποστολή του Κάδμου και ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα με τα διαδικαστικά της αναχώρησης για το Ηράκλειο Κρήτης.

Σχετικά