Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα (εικόνα)

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δύο χρόνια μετά την φρικτή επίθεση με το βιτριόλι που δέχθηκε στην Καλλιθέα αποφάσισε να βγάλει τη θεραπευτική μάσκα.

Η νεαρή γυναίκα η οποία είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά, πήρε την απόφαση να δείξει το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα θέλοντας να δώσει δύναμη σε όσους ανθρώπους την έχουν ανάγκη και θα το κάνει το βράδυ της Πέμπτης, 28 Απριλίου για την εκπομπή «Πρωταγωνιστές»

Ωστόσο, λίγο πριν από τη προβολή της τηλεοπτικής της συνέντευξης η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα και απαθανάτισε το πρόσωπο της ενώ μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε από την Εφη Κακαράντζουλα, μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους φίλους της.

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα. Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα “την αποκάλυψη της Ιωάννας” όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος» έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σχετικά