Λεβαδειακός: Πανηγυρικά πρωταθλητής β’ ομίλου με εντυπωσιακό “διπλό”

Κάνοντας επίδειξη δύναμης στην Αρτα συνέτριψε 3-0 την ΑΕ Καραϊσάκης με τα γκολ του Μυτίδη (2’ και 5’) και του Τσάπρα (59′). “Mπαράζ” με την Βέροια για την άνοδο στην Super League.

Η ομάδα του Λεβαδειακού πραγματοποιώντας μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση δεν αντιμετώπισε σχεδόν κανένα πρόβλημα στο παιχνίδι για την 33η αγωνιστική του Β’ (νότιου) ομίλου της “Super League 2” που έδωσε στο δημοτικό γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Αρτας, με αντίπαλο την ομάδα της Α.Ε. Καραϊσκάκης, που καιγόταν για τους βαθμούς καθώς ήταν στην ζώνη του υποβιβασμού και έτσι κατέκτησε, μαθηματικά, την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Super League σε αγώνες κατάταξης («μπαράζ») με την ομάδα της Βέροιας που κατέλαβε την 1η θέση στον Α’ (βόρειο) όμιλο.

Οι «πράσινοι» μπήκαν πάρα πολύ δυνατά στο ματς, αποφασισμένοι να το «καθαρίσουν» από νωρίς και το πέτυχαν πάρα πολύ γρήγορα, σχεδόν με συνοπτικές διαδικασίες, μέσα σε 5 λεπτά!

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μυτίδης έκανε το 0-1 και στο 5ο λεπτό ίδιος έκανε το 0-2!

Οι «πράσινοι» ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος, δεν κινδύνευσαν καθόλου και αυτό δείχνει και το 0-11 στα κόρνερ του α’ 45λεπτου.

Στο β’ μέρος μπήκαν επίσης δυνατά και στο 59’ έφτασαν στο 0-3, με εκπληκτικό σουτ του Τσάπρα (φωτο κάτω)!

Η καλύτερη φάση των γηπεδούχων, η μόνη στιγμή που απείλησαν, στο 90’+2′, όταν η κεφαλιά του Φαν Ιπερεν σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Ετσι ο Λεβαδειακός κέρδισε 3-0 την Α.Ε. Καραϊσκάκης και στέφθηκε (μαθηματικά) πρωταθλητής του Β’ (νότιου) ομίλου, η ομάδα της Αρτας υποβιβάζεται!

Πως ξεκίνησαν

Για την ομάδα της Α.Ε. Καραϊσκάκης ο Νίκος Ουσταμπασίδης ξεκίνησε τον Λάζαρεβς στο τέρμα και τους: Φαν Ιπερεν, Πριόνας, Κλιγγόπουλος, Νταλακούρας, Χελοβάνι, Κρισμάρεβιτς, Βαφειάδης, Κορέλας, Μίλιτς, Ντοναλντόνι.

Στον πάγκο κράτησε τους: Δερμιτζάκης, Δούκας, Ενρίκε,

Για τον Λεβαδειακό ο Γιάννης Ταουσιάνης ξεκίνησε τον Μάρκοβιτς στο τέρμα και σε διάταξη «4-1-4-1» (από τα δεξιά προς τα αριστερά) τους: Τσάπρας, Λιάγκας, Τζημόπουλος, Βήχος στην άμυνα, Μεχία (ανασταλτικό), Μουτίνιο, Νίκας, Συμελίδης, Πολέτο (επιτελικοί) στην μεσαία γραμμή και ο Μυτίδης στην επίθεση.

Στον πάγκο κράτησε τους: Στογιάνοβιτς, Μανιώτης, Μπαχανάκ, Παναγιώτου, Κωνσταντινίδης, Κονέ, Βρακάς, Ροβίθης και Δούμτσιος.

Εκτός είχαν μείνει οι: Χάμοντ, Μπαρμπόσα, Νίλι, Λινάρδος, Αραβίδης και Αγγελόπουλος.

Διαιτητές

Διαιτητής ήταν ο Κωνσταντίνος Περράκης από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Βοηθοί διαιτητές ήταν ο Δημήτρης Παγουρτζής από την Ε.Π.Σ. Πειραιά και ο Δημήτρης Σαμοΐλης, επίσης από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Αναπληρωματικός (4ος) διαιτητής ήταν η Ελένη Αντωνίου από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Γρηγόρης Πάνου από την Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Το φιλμ του ματς

2’ Γκολ με το… «καλησπέρα» για τον Λεβαδειακό, Μυτίδης, 0-1! Ένα λεπτό και 26 δευτερόλεπτα μετά από την έναρξη του αγώνα ο Συμελίδης έκανε πολύ ωραία κάθετη πάσα στον Μυτίδη μέσα στην περιοχή και αυτός με ωραίο πλασέ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Λάζαρεβς και ο Λεβαδειακός προηγήθηκε στο σκορ με το «καλησπέρα».

3’ Σέντρα από αριστερά από τον Πολέτο, ο Μουτίνιο στο πρώτο δοκάρι πήγε για την κεφαλιά, ο Κλιγγόπουλος σήκωσε πάρα πολύ ψηλά το δεξί του πόδι για να διώξει, βρήκε την μπάλα, αλλά βρήκε και τον Μουτίνιο στο πρόσωπο, η μπάλα πέρασε εκτός, με τους πράσινους να διαμαρτύρονται πολύ σωστά για πέναλτι, αλλά ο διαιτητής έδειξε απλά κόρνερ!

5’ Γκολ για τον Λεβαδειακό, Μυτίδης, 0-2! Οι «πράσινοι» έκρυψαν την μπάλα μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και έκαναν το 0-2! Ο Νίκας εκτός περιοχής και δεξιά έκανε την κάθετη στον Μυτίδη, αυτός αμέσως δεξιά στον Τσάπρα, ο Τσάπρας αμέσως την παράλληλη  πάσα στον Συμελίδη, στο ύψος της μικρής περιοχής, αυτός αμέσως έστρωσε στον Μυτίδη και αυτός με ωραίο πλασέ με το αριστερό, έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Λάζαρεβς και 4’28’’ από την έναρξη έκαναν το 0-2!

7’ Ο Μουτίνιο έκανε ωραία ατομική προσπάθεια από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, έκανε και την παράλληλη πάσα, έγινε η κόντρα, ο Πολέτο μέσα από την μικρή περιοχή, αλλά πλάγια δεξιά έκανε το πλασέ στο τετ-α-τετ με τον Λάζαρεβς, αυτός απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ!

8’ Σέντρα από τον Βήχο από τα δεξιά, ο Τζημόπουλος στο πρώτο δοκάρι την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα πάνω από το τέρμα.

21’ Ο Χελοβάνι εκτέλεσε απ’ ευθείας φάουλ που είχαν κερδίσει οι γηπεδούχοι αρκετά μέτρα από την περιοχή και στον άξονα, ο Μάρκοβιτς στο μέσο του τέρματος, απέκρουσε με γροθιές.

24’ Μια ακόμη καλή στιγμή για τον Λεβαδειακό, ο Πολέτο από πολύ καλή θέση έκανε την προσπάθεια, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα!

32’ Φάουλ για τους γηπεδούχους από τα δεξιά, έγινε η σέντρα, ο Μάρκοβιτς απέκρουσε, η μπάλα απομακρύνθηκε, αλλά ο Κροάτης γκολκίπερ των πράσινων στην προσπάθειά του συγκρούστηκε με τον Βήχο. Ευτυχώς, τόσο ο ένας, όσο και ο άλλος δεν είχαν κάτι, σηκώθηκαν σχεδόν αμέσως και συνέχισαν στο ματς.

45’ Λήξη α’ μέρους, Α.Ε. Καραϊσκάκης – Λεβαδειακός 0-2!

46’ Εναρξη β’ μέρους. Χωρίς αλλαγές συνεχίζει ο Λεβαδειακός!

47’ Στην επίθεση η ομάδα του Λεβαδειακού με τον Μουτίνιο από τα αριστερά, μπήκε ο Ισπανός στην περιοχή, «έσπασε» την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, ο Πολέτο έκανε το πλασέ, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι, κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

52’ Με τις τάπες ο Κρισμάρεβιτς στο πόδι του Μεχία, στο χώρο του κέντρου, μαρκάρισμα για απευθείας κόκκινη κάρτα, ο διαιτητής έδειξε απλά την κίτρινη κάρτα στον παίχτη των γηπεδούχων!

55’ Ο Πριόνας από τα αριστερά για τους γηπεδούχους, έκανε την προσπάθεια να φτάσει την μπάλα τη στιγμή που ο Μάρκοβιτς έκανε έξοδο και πλονζόν για την μπάλα, οι δυο παίχτες συγκρούστηκαν, ο Κροάτης κίπερ των «πράσινων» δέχθηκε πολύ δυνατό χτύπημα στο αριστερό του πόδι και έμεινε στο έδαφος. Αφού του παρασχέθηκαν οι Α’ βοήθειες σηκώθηκε και συνέχισε.

57’ Αλλαγή από τον Ουσταμπασίδη, για τους γηπεδούχους. Εξω ο Βαφειάδης, μέσα ο Δερμιτζάκης.

59’ Γκολ για τον Λεβαδειακό, 0-3, Τσάπρας! Ο Πολέτο από τα αριστερά έκανε την σέντρα, η μπάλα από την άλλη πλευρά, ο Τσάπρας μέσα στην περιοχή έπιασε το σουτ με το δεξί, με την μια, η μπάλα διαγώνια, στη δεξιά γωνία του Λάζαρεβς και 0-3!!!

62’ Τριπλή αλλαγή από τον Ταουσιάνη, για τον Λεβαδειακό. Η πρώτη αναγκαστική καθώς ο Μάρκοβιτς δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω του τραυματισμού του, στη θέση του ο Στογιάνοβιτς. Εξω ο Μεχία και ο Μουτίνιο, μέσα ο Κονέ και ο Βρακάς.

69’ Διπλή αλλαγή από τον Ουσταμπασίδη για την Α.Ε. Καραϊσκάκης, Εξω ο Κορέλας και ο Χελοβάνι, μέσα ο Ντούκας και ο Ενρίκε.

70’Αλλαγή και από τον Ταουσιάνη για τον Λεβαδειακό. Εξω ο Μυτίδης, μέσα ο Δούμτσιος, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα της Α.Ε. Καραϊσάκης(!)

73’ Πολύ καλή στιγμή για τον Λεβαδειακό. Ο Πολέτο από αριστερά έκανε τη σέντρα, η μπάλα πέρασε από την άλλη πλευρά, ο Βρακάς έκανε την επαναφορά, ο Νίκας από καλή θέση έπιασε το δυνατό σουτ με το δεξί, η μπάλα στην αριστερή γωνία πάνω στον Λάζαρεβς ο οποίος απέκρουσε!

75’ Κίτρινη κάρτα στον Πριόνα.

79’ Τελευταία αλλαγή από τον Ταουσιάνη για τον Λεβαδειακό. Εξω ο Συμελίδης, μέσα ο Μανιώτης.

81’ Ο Βρακάς από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα, στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων ο Δούμτσιος έπιασε την κεφαλιά, αυτός μπήκε στα δίχτυα, όχι, όμως, η μπάλα που πέρασε μόλις πάνω από το τέρμα.

85’ Κίτρινη κάρτα στον Φαν Ιπερεν για πολύ δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Πολέτο στο χώρο του κέντρου

89’ Μια ακόμη πολύ καλή στιγμή για τον Λεβαδειακό. Ο Πολέτο μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων από δεξιά, έπιασε το δυνατό σουτ, ο Λάζαρεβς άπλωσε ενστικτωδώς το αριστερό του χέρι και απέκρουσε σε κόρνερ!

90’ Κίτρινη κάρτα στον για τράβηγμα της φανέλας του Νίκα.

90’+2’ Στην επίθεση οι γηπεδούχοι, έγινε η σέντρα από τα αριστερά, ο Φαν Ιπερεν μέσα στην περιοχή των «πράσινων», έκανε το πλύ καλό άλμα, έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Η κορυφαία φάση των γηπεδούχων.

90’+3’ Κίτρινη κάρτα στον Κλιγγόπουλο για δυνατό μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου στον Τσάπρα.

90’+5’ Τέλος του ματς, Α.Ε. Καραϊσκάκης – Λεβαδειακός 0-3, ο Λεβαδειακός πρωταθλητής του Β’ (νότιου) ομίλου, η ομάδα της Αρτας υποβιβάζεται!

starsport.gr

Σχετικά