ΘΗΒΑ:Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν αύριο για τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για αύριο Πέμπτη 28 Απριλίου, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

Κατόπιν ενημέρωσης από την Ελληνική Αστυνομία(ΕΛ.ΑΣ) και σύμφωνα με το πρόγραμμα του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, αύριο Πέμπτη, 28 Απριλίου θα διεξαχθεί η δεύτερη διαδρομή(2ο ετάπ), συνολικού μήκους 165 χλμ. και με σημείο εκκίνησης το Ολυμπιακό Στάδιο(ΟΑΚΑ) και τερματισμό την Ιτέα. Η διαδρομή περιλαμβάνει διέλευση και από την περιοχή της Θήβας.

Στο πλαίσιο της ομαλής διεξαγωγής του ποδηλατικού αγώνα, στην περιοχή της Θήβας θα υπάρξει σταδιακή και πλήρης διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 11:00 – 17:00, στα κάτωθι σημεία:

Είσοδος της πόλης των Θηβών(κόμβος Ταχίου) -περιφερειακός Θήβας- Διρκαίου – Καβείρων – Μακαρίου έως και χ/θ 3 της Ε.Ο Θηβών-Λιβαδειάς (γύρω στις 14:05) με κατεύθυνση προς Αλίαρτο. Η είσοδος των ποδηλατών στην περιοχή της Θήβας αναμένεται μεταξύ 13:40 και 14:00.

Ειδικότερα, η διαδρομή του 2ου ετάπ είναι η εξής:

ΟΑΚΑ – Αττική Οδός – Φυλή (σπριντ ανάβασης) – Πύλη (σπριντ ευθείας) – Δάφνη – Ερυθρές – Θήβα – Αλίαρτος (σπριντ ευθείας) – Λιβαδειά – Δίστομο – Δεσφίνα (σπριντ ανάβασης) – Ιτέα

Η συνολική απόσταση του ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας είναι 846.6 χλμ., περιλαμβάνει 5 ετάπ, θα διασχίσει 28 πόλεις της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας, θα πάρουν μέρος 140 αθλητές από 18 επαγγελματικές ομάδες, συν τις εθνικές ομάδες της Ελλάδας και της Κύπρου, που θα διεκδικήσουν τις τέσσερις φανέλες του Γύρου.

Σχετικά