«Με πέθαναν για δεύτερη φορά», λέει ο Ραϊόλα – Γκάφα των ιταλικών ΜΜΕ

Ο ατζέντης των σούπερ σταρ πήρε θέση μέσω Twitter για τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου πως έχασε τη μάχη με τον θάνατο

Μεγάλα Μέσα της Ιταλίας έδειχναν να επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ, αλλά ο σούπερ ατζέντης δεν έχει φύγει από τη ζωή -αν και μάχεται με νύχια και με δόντια για να κερδίσει τη μάχη.

Ο επικεφαλής του τμήματος αναισθησιολογίας του Σαν Ραφαέλε στο Μιλάνο, Αλμπέρτο Ζανγκρίλο, ανέφερε: «Είμαι έξαλλος από τα τηλέφωνα ψευτοδημοσιογράφων, οι οποίοι κάνουν εικασίες ενώ ένας άνθρωπος παλεύει για τη ζωή του».

Λίγο αργότερα πήρε θέση και ο ίδιος ο Ραϊόλα μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, γράφοντας:

«Η τωρινή κατάσταση της υγείας μου για όσους αναρωτιούνται: Είμαι πολύ εξοργισμένος που με πέθαναν δεύτερη φορά μέσα σε 4 μήνες. Φαίνεται ότι είμαι ικανός να αναστηθώ».

Σε διάψευση του αρχικού ρεπορτάζ είχε προχωρήσει και ο δημοσιογράφος Τάρικ Πάνζα. «Μόλις έλαβα μια κλήση από έναν γνωστό Βρετανό ατζέντη και κοντινό φίλο του Μίνο Ραϊόλα, για να μου πει ότι ο Ιταλο-Ολλανδός ατζέντης δεν έχει πεθάνει αλλά “είναι πολύ, πολύ άρρωστος”. Λέει ότι είναι ανακριβή τα δημοσιεύματα για τον θάνατο του φίλου του», είχε γράψει από την πλευρά του επίσης στο Twitter.

Σχετικά