Γ’ Εθνική: «Κέρδισε φιλάθλους ο ΑΟ Υπάτου, ήταν η πιο πετυχημένη χρονιά μας» είπε ο Περαντάκος

Ο πρόεδρος του ΑΟ Υπάτου έκανε ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, ενώ αναφέρθηκε και στα πρώτα πλάνα που υπάρχουν για τη νέα σεζόν που αναμένεται σύμφωνα και με τον ίδιο άκρως απαιτητική.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Υπάτου έκανε ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, ενώ αναφέρθηκε και στα πρώτα πλάνα που υπάρχουν για τη νέα σεζόν που αναμένεται σύμφωνα και με τον ίδιο άκρως απαιτητική.

 Στη Mikriliga.com φιλοξενήθηκε ο Κώστας Περαντάκος.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Υπάτου έκανε ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, ενώ αναφέρθηκε και στα πρώτα πλάνα που υπάρχουν για τη νέα σεζόν που αναμένεται σύμφωνα και με τον ίδιο άκρως απαιτητική.

Για το τι αφήνει η σεζόν που ολοκληρώθηκε:

Από την αρχή της χρονιάς ο ΑΟ Υπάτου είχε θέσει δύο στόχους. Ο πρώτος ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και κατ’ επέκταση η προσπάθεια ανόδου στη Super League 2 μέσα από τους αγώνες μπαράζ και ο δεύτερος, η κατάκτηση του Κυπέλλου Βοιωτίας.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, φτάσαμε να διεκδικούμε την πρώτη θέση μέχρι και την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας, όμως δεν τα καταφέραμε παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας έκανε ίσως την καλύτερη της εμφάνιση. Αγωνιστήκαμε ως πρωταθλητές, όμως δεν πήραμε τη νίκη που ήταν το μοναδικό αποτέλεσμα που χρειαζόμασταν για να πάρουμε εμείς την πρωτιά. Σε κάθε περίπτωση το πρωτάθλημα δεν κρίθηκε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή που ήμασταν καλύτεροι, αλλά στις απώλειες που είχαμε με ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, τα λεγόμενα «ύπουλα» ματς που επειδή δεν κάναμε το απόλυτο φτάσαμε την τελευταία αγωνιστική να χρειαζόμαστε μόνο τη νίκη.

Η  χρονιά μας άφησε μία γλυκόπικρη γεύση και αποτελεί ένα δίδαγμα για το ότι δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα. Κάναμε μία εξαιρετική προσπάθεια στον όμιλο, παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ενώ κατακτήσαμε το Κύπελλο που ήταν ο δεύτερος στόχος μας. Βάσει των όσων είδαμε στο γήπεδο και κάνοντας ένα συνολικό απολογισμό, αυτή ήταν η πιο πετυχημένη χρονιά μας στη Γ’ Εθνική μέχρι στιγμής.

Για τα πλάνα ενόψει της νέας σεζόν:

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν για τις επόμενες 2-3 βδομάδες, ίσως δοθούν και κάποια φιλικά, ώστε να παραμείνουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση οι παίκτες. Το πλάνο μας από εδώ και πέρα είναι να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας με τους παίκτες που αποτελούν τον κορμό της ομάδας και θέλουμε να τους έχουμε εδώ και τη νέα σεζόν. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τους ποδοσφαιριστές και θέλουμε να συνεχιστεί η συνεργασία μας.

Την άλλη βδομάδα θα υπάρξει συνάντηση με τον προπονητή μας, τον Γιώργο Αντωνόπουλο. Ως διοίκηση είμαστε ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα συνεργασία μας και θα θέλαμε να συνεχιστεί καθώς τον θεωρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για τον πάγκο μας αυτή τη στιγμή. Αν συμφωνήσουμε, θα κάνει εκείνος τις εισηγήσεις του, θα κάνει και η διοίκηση τις δικές της και αναλόγως θα κινηθούμε με ηρεμία για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο το νέο πρωτάθλημα με τη μορφή που θα έχει. Θα χρειαστεί βαθύ ρόστερ, θα υπάρχουν αρκετά ταξίδια και θα χρειαστούν αυξημένες οικονομικές δυνατότητες για όλες τις ομάδες. Θα είναι μία πραγματική Γ’ Εθνική, ένα εθνικό πρωτάθλημα, γιατί νομίζω ότι μέχρι πρότινος έμοιαζε πιο πολύ σε περιφερειακό.

Από εκεί και πέρα θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και να ετοιμαστούμε όλοι για μια ενδιαφέρουσα σεζόν. Παράλληλα ευχαριστώ από καρδιάς όσους μας πίστεψαν και ήταν στο πλάι μας τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Ο ΑΟ Υπάτου κέρδισε φιλάθλους φέτος, γιατί ο κόσμος είδε μία αξιόμαχη ομάδα που αγωνίζεται σκληρά για να πετύχει τους στόχους της. Αυτό θα κάνουμε και του χρόνου.

Σχετικά