Δένδιας: Τιμήθηκε η μνήμη του πατέρα του στις Πηγές της Κρύας στη Λιβαδειά

«Εξόχως συγκινητική βραδιά η σημερινή στις Πηγές της Κρύας στη Λιβαδειά, όπου παρίσταμαι στο επίσημο δείπνο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας», έγραψε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας έδωσε το «παρών» στο επίσημο δείπνο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, που πραγματοποιήθηκε στις Πηγές Κρύας στη Λιβαδειά.

Κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου τιμήθηκε από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος η μνήμη του πατέρα του, Σπύρου Δένδια, για την πολυετή συνεισφορά του στον επιμελητηριακό θεσμό, ως προέδρου του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

«Μια εξόχως συγκινητική βραδιά η σημερινή στις Πηγές της Κρύας στη Λιβαδειά, όπου παρίσταμαι στο επίσημο δείπνο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, τιμήθηκε από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος η μνήμη του πατέρα μου, Σπύρου Δένδια, για την πολυετή συνεισφορά του στον επιμελητηριακό θεσμό, ως Προέδρου του Επιμελητηρίου Κέρκυρας», έγραψε στο Twitter ο Νίκος Δένδιας.

Σχετικά