Δήμαρχος Θηβαίων για το Rally Acropolis:Χαμένη ευκαιρία ή και ευκαιρία να κάνουμε με ξένα κόλυβα μνημόσυνα!!!!!

Κατηγορηθήκαμε ότι είμαστε μπαταχτσήδες από κάποιους γιατί δήθεν δεν πληρώσαμε τα περσινά παράβολα!!! Πραγματικά πέρσι δεν καταβλήθηκε το ποσό των 20.000 ευρώ που ζητήθηκε για να γίνει η ειδική της Θήβας από λόγους υπηρεσιακούς και μετά από άρνηση υπηρεσιακού παράγοντα ο οποίος είχε την σύμφωνη γνώμη του Ελεγκτικού Συνεδρίου που ελέγχει τις ενέργειες και την ορθότητα των πληρωμών και αυτό επειδή θεώρησε το ποσό υπερβολικό για την διαφήμιση.

Φέτος μας ζητήθηκε το ποσό των 60.000 € πλέον ΦΠΑ ήτοι 74400€ τα οποία με επιστολή που αποστείλαμε το αποδεχθήκαμε και δρομολογήθηκε η πληρωμή του με αναμόρφωση του προυπολογισμού αλλά ουδέποτε μας γνωστοποιήθηκε το γεγονός ότι δεν γίνεται αποδεκτό από το αρμόδιο υπουργείο ή από την αρμόδια οργανωτική επιτροπή.

Ως δημοτική αρχή είχαμε δρομολογήσει την πληρωμή του ποσού που ζητήθηκε όπως προβλέπουν οι διαδικασίες του δημοσίου αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν ενημερωθήκαμε για την άρνηση εκ μέρους των αρμοδίων. Φυσικά και θα ζητηθούν εξηγήσεις για το γεγονος και την απαξία της μη ενημέρωσης.

Σχετικά