Στον Ερμή Σχηματαρίου ο Γιάννης Μέξης

Σε μια ακόμη σημαντική, μετεγγραφική, κίνηση προχώρησαν οι άνθρωποι της διοίκησης του Γ.Σ. “Ερμής” Σχηματαρίου, στα πλαίσια της ενίσχυσης της ομάδας, όσο το δυνατό περισσότερο γίνεται, ενόψει της, ιστορικής, συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Οι πρωταθλητές της Β’ Εθνικής (3ος όμιλος) ανακοίνωσαν την επίτευξη συμφωνίας συνεργασίας με τον 24χρονο, ύψους 2,01μ., “power forward”, Γιάννη Μέξη, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Ικάρους Τρικάλων και Αργοναύτη Τρίγλιας Ραφήνας ενώ στη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Ε.Φ.Α.Ο.Ζ. (Ενωση Φιλαθλητικού Αθλητικού Ομίλου Ζωγράφου)!

Η ανακοίνωση:

“Ο σύλλογος μας καλωσορίζει τον Γιάννη Μέξη στην οικογένεια του Ερμή Σχηματαρίου !!!

Ο Γιάννης είναι 24 ετών, 2.01μ. και αγωνίζεται ως power forward.

Καλώς ήρθες και σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να πετύχουμε τους στόχους που από κοινού θέσαμε…

Γ.ΜΕΞΗΣ: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Ερμή καθώς είναι ένα σωματείο το οποίο εμπνέει υγεία και επαγγελματισμό.

Εύχομαι να πραγματοποιήσουμε τους στόχους της χρονιάς σε ένα δύσκολο και απαιτητικό Πρωτάθλημα σαν αυτό της Α2 και να έχουμε μια σεζόν γεμάτη υγεία”.

*Θυμίζουμε οτι η ομάδα του Σχηματαρίου έχει αποκτήσει και τους: Αλέξη Κυρίτση (40 ετών, guard/forward), Χρήστο Πάππο (27 ετών, 2,01μ., power forward), Γιώργο Νάκη (24 ετών, 1,95μ., forward) και τον νεαρό, Αντώνη Σιγάλα (19 ετών, 1,90μ., guard). _

Σχετικά