Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης – Καταγγελία της συντρόφου του για βία σε βάρος της

Ο γνωστός τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη από την αστυνομία μετά από καταγγελία της συντρόφου του για άσκηση βίας σε βάρος της από μέρους του.

Συνελήφθη από το τμήμα ενδοοικογενειακής βίας Αλίμου, ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης. Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία της συντρόφου του ότι την τράβηξε από τα μαλλιά, άσκησε βία σε βάρος της και την έβρισε.

Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη και ο εισαγγελέας του αυτόφωρου δεν έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος. Έτσι, θα περάσει το βράδυ του στα κρατητήρια της Αργυρούπολης και το Σάββατο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε μπλεξίματα με τον νόμο. Ο γνωστός τραγουδιστής στο παρελθόν έχει συλληφθεί για την παρουσία του σε παράνομες χαρτοπαικτικές λέσχες.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για το πάθος που έχει για τον τζόγο λέγοντας «δεν το καυχιέμαι, δεν το κρύβω. Δεν ενοχλώ κάποιον, ίσα ίσα με ενοχλεί να σου υποδεικνύουν πού να πας. Διαφορετικά δεν κάνεις εσύ αυτό που θες, κάνεις αυτό που σε κατευθύνουν. Βέβαια, έχω κουραστεί με τον τζόγο. Πηγαίνω σε κάποια στη γειτονιά και κάποιες φορές πηγαίνω και σε λέσχες. όχι στα απρόσωπα, γιατί δεν μου αρέσει αυτά που θα αφήσω να μην ξέρω πού θα πάνε. Πάω εκεί που ο άνθρωπος θα έρθει και θα μου επιστρέψει κάποια στη δουλειά μου, τον άλλο πού θα τον βρεις;».

Ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί και στις συλλήψεις του λόγω του τζόγου: «Με βρήκαν σε μία παράνομη λέσχη και ασχολήθηκαν με εμένα αντί να ασχοληθούν με το γεγονός ότι λειτουργεί αυτός ο χώρος. Και κάθεσαι και με βγάζεις σέντρα; Σαν να θες να το διαφημίζεις αυτό, καλώς ή κακώς επηρεάζω ανθρώπους. Εγώ δεν πήγαινα εκεί και έπαιρνα τηλέφωνο “ελάτε”. Με ενόχλησε γιατί θα μπορούσα να είχα φύγει λαμογιέ, αλλά έμεινα για να πληρώσω το τίμημα. Δεν θα κάτσω να σκάσω αν έχει κόστος στην εικόνα μου γιατί πάνω από όλα, και από τη δουλειά μου, βάζω το πώς νιώθω εγώ και δεν πιέζομαι να κάνω αυτό που θέλει ο οποιοσδήποτε. Δεν πηγαίνω για να κερδίσω, πηγαίνω για απομόνωση, δεν νικιέται αλλά σου δίνει αυτή την ψευδαίσθηση. Δεν το έχω ανάγκη και 1,5 χρόνο το είχα κόψει μαχαίρι, μετά από ένα συμβάν άνοιξα ξανά την πόρτα».

Σχετικά