Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας για κατασκευή του Κέντρου Υγείας Ερυθρών

Στη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ.Πλεύρη,όπως  αναφέρει η ανάρτηση του τοπικού προέδρου Ερυθρών κου Σακελλάρη,συζητήθηκαν ζητήματα κτιριακά, προσωπικού και εξοπλισμού του τοπικού ιατρείου.

Δείτε την ανάρτηση στο fb

Αξίζει να προσπαθεί κανείς για έργα, ξεχασμένα για χρόνια, αλλά πολύ σημαντικά για το χωριό μας…

 Το Κέντρο Υγείας Ερυθρών!!!

Συναντηθήκαμε χθες στο Υπουργείο Υγείας με τον Υπουργό Αθανάσιο Πλεύρη και τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Γεώργιο Κώτσηρα.

 Μαζί μας στην συνάντηση ήταν και ο ιατρός του Κέντρου Υγείας Αναστάσιος Μαλές.

Συζητήσαμε θέματα που αφορούν στον εξοπλισμού τού ιατρείου, στην διατήρηση του προσωπικού και την περαιτέρω στελέχωση του, και οι προοπτικές είναι πολύ θετικές.

Το πιο σημαντικό όμως θέμα συζήτησης ήταν η κατασκευή του Κέντρου Υγείας Ερυθρών,

έναν εφιάλτη που μετά την χθεσινή συνάντηση έγινε όμορφο όνειρο και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε πραγματικότητα…

Υπάρχουν πολλές δυσκολίες και χρειάζεται πολλή δουλειά, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή να προσπαθήσουμε, μαζί με τους νέους συμμάχους στο πλευρό μας, μετά την χθεσινή ημέρα.

Εξάλλου όταν κάποιος προσπαθεί και δουλεύει πραγματικά για τον τόπο του, θα κάνει λάθη αλλά θα καταφέρει και σημαντικά πράγματα… Αλλιώς θα μείνει απλά στην απραξία, όπως είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια…

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Υπουργό υγείας Αθανάσιο Πλεύρη που άκουσε τα προβλήματα μας αλλά και τα οράματα μας, τον Υφυπουργό δικαιοσύνης Γεώργιο Κώτσηρα για την άμεση ανταπόκριση του, την οργάνωση της χθεσινής συνάντησης και για την συμπαράσταση του στο δύσκολο έργο μας και τέλος τον γιατρό μας κ. Μαλέ για την συνεισφορά του στο εγχείρημα μας.

Σχετικά