Τραγωδία στη Λιβαδειά: Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε δύο αδέλφια

Από το δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους ένας 30χρονος και ο 27χρονος αδερφός του – Τραυματίστηκαν σοβαρά οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες του οχήματος – Πώς έγινε το δυστύχημα

Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Λιβαδειάς, μετά τη «βουτιά θανάτου», στο ποτάμι της πόλης ενός αυτοκινήτου με πέντε νεαρούς.

Θρήνος στη Λιβαδειά για τα δύο αδέλφια, ηλικίας 27 και 30 ετών, που χάθηκαν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης σε τροχαίο στο δρόμο Λιβαδειάς – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Νεκταρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο τιμόνι του μοιραίου αυτοκινήτου ήταν ο 30χρονος, στη θέση του συνοδηγού ο 27χρονος αδελφός του και πίσω καθόντουσαν οι τρεις φίλοι τους.

Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ λίγο πριν τις 12 όταν το όχημα με πέντε επιβαίνοντες στο ύψος του Αγίου Νεκταρίου στην Λαμίας – Λιβαδειάς, στο ρεύμα προς Λαμία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε στις μπάρες. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου καταλήγοντας τουμπαρισμένο μέσα στον Έρκυνα ποταμό.

Δυστυχώς για τα δυο νεαρά αδέλφια η πτώση στο ποτάμι ήταν μοιραία, αφού ανασύρθηκαν νεκρά. Οι τρεις φίλοι στάθηκαν τυχεροί και βγήκαν όλοι τους ελαφρά τραυματισμένοι.

Και οι πέντε φίλοι διέμεναν στη Λιβαδειά και ήταν Αλβανικής υπηκοότητας.

Το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς διεξάγει ερευνά για τις ακριβείς συνθηκες κάτω από τις οποίες εγινε η θανατηφόρα εκτροπή.

Σχετικά