Τύλιξε νεογέννητα κουτάβια σε τσουβάλι και ήθελε να τα πετάξει στα σκουπίδια – Φωτογραφίες

Τι λένε στην καταγγελία που δημοσίευσαν άνθρωποι που έπιασαν τον δράστη επ’ αυτοφόρω – Συνελήφθη ο δράστης

Αποτροπιασμό προκαλεί η  καταγγελία που φέρνει στο φώς της δημοσιότητας το patrinews. Κάτοικος του Περιστερίου Ήλιδας κατήγγειλε δημόσια πως έπιασαν επ’ αυτοφώρω έναν άνδρα ο οποίος ετοιμαζόταν να πετάξει νεογέννητα κουταβάκια, τα οποία είχε βάλει σε ένα τσουβάλι.

Ευτυχώς, οι κάτοικοι πρόλαβαν τον άνδρα και έτσι έσωσαν τα κουτάβια τα οποία επέστρεψαν στη μαμά τους. Οι ίδιοι, κάλεσαν την αστυνομία η οποία προχώρησε στη σύλληψη του δράση καθώς ο βασανισμός ζώων αποτελεί ποινικό αδίκημα και διώκεται ποινικά ενώ μπορεί να επιφέριε και φυλάκιση.

unnamed-3-1-768x1024_2
unnamed-4-1-768x1024
unnamed-8-1024x768

Η καταγγελία:

«Τον πιάσαμε επ’ αυτοφώρω να πηγαίνει να πετάξει νεογέννητα κουτάβια 6 ημερών κλεισμένα σε τσουβαλι!!!!!

Κάτοικος περιστερίου Ήλιδας!

Δέχθηκα πρωί ένα τηλέφωνο ότι ενα αγροτικό αυτοκίνητο μεταφέρει τσουβαλι με 5 κουτάβια κλεισμένα ασφυκτικά, πηγαίνοντας να τα πετάξει!!!!!!

Πήγα αμέσως στο σημείο ..το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο…και αντίκρυσα ένα τσουβαλι, δεμένο σφικτά κόμπο και μέσα 5 νεογέννητα κουτάβια 6 ημερών να κλαινε!!!

Κλεισμένα μέσα σε τσουβαλι ,να ασφυκτιούν..με αισχρό βασανισμό τους .μέχρι να τα πετάξει προφανώς σε κάποιο κάδο !!!! Καλεσα επιτόπου την αστυνομία , πήγε αυτόφορο και θα κρατηθεί και ας ελπίσουμε η δικαιοσύνη να λειτουργήσει και να αποφασίσει σωστά!

Η φιλοζωική μας ένωση Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιαδας και Πανελλαδική φιλοζωική και περιβαλλοντική ομοσπονδία θα δειλωσουμε παράσταση πολιτικής αγωγής!!!

Ο ΒΑΣΑΝΙΣΜΌΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΛΉΨΗ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΉΜΑ και έχει διοικητικού πρόστιμο 50.000 ευρώ για κάθε ζώο ,καθώς και ποινή φυλάκισης έως 10 Έτη!!!!

Για να δούμε …τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη!!!

ΜΗΝ ΚΛΕΊΝΕΤΕ ΤΑ ΜΆΤΙΑ!!!

ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΆΤΕ!!!

ΣΕ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ Η ΕΓΚΑΤΑΛΉΨΗ ΚΑΛΕΊΤΕ ΤΟ 100! ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΆΝ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΊΚΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΠΆΓΓΕΛΤΟ!

ΤΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΑΥΤΆ ΔΙΏΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΈΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΎΝΤΑΙ!!!!»

Σχετικά