Πατούλης : Για δεκαετίες παραμελημένη η κωμόπολη των Ερυθρών

Newspull : Είναι αυτό που λέμε εδώ και 5 χρόνια τώρα, αλλά κάποιοι στενόμυαλοι δεν θέλουν να καταλάβουν. Εάν δεν αναγνωρίσεις εσύ ο ίδιος που κατοικείς σε αυτόν τον τόπο ότι είναι παραμελημένος δεν υπάρχει ελπίδα για πρόοδο, έτσι απλά. Καιρό τώρα επικεντρωνόμαστε στην πλήρη εγκατάλειψη που βιώνουν χρόνια τώρα όχι μόνο οι Ερυθρές, αλλά και τα Βίλλια και το Πόρτο Γερμενό η Ψάθα το Αλεποχώρι και η Οινόη.

Ο κ.Πατούλης είχε το θάρρος και την τόλμη και μπράβο του να αναγνωρίσει την πραγματικότητα! Ίσως και ο ίδιος δεν περίμενε να είναι σε τέτοια στασιμότητα η περιοχή,παρόλο που με την πίεση και του newspull έγιναν κάποια μικρά βήματα το τελευταίο διαστημα(πχ αστική συγκοινωνία, τοποθέτηση ράμπας ΑΜΕΑ σε παραλία κτλ, ασφαλτοστρώσεις). 

Το μεγάλο ερώτημα  όμως είναι τα… 3 χρόνια “αφασίας”.. Όταν γειτονικοί Δήμοι ακόμη και μέσα στην πανδημία προόδευαν, ο Δήμος Μάνδρας Ειδυλλίας έμενε στάσιμος. 

Ας ελπίσουμε ότι η παραδοχή του Περιφερειάρχη( ο οποίος υπέγραψε χρηματοδότηση 1,2 εκ ευρώ για επισκευή του Γυμνασίου Ερυθρών) θα οδηγήσει σε εντατική αποκατάσταση της περιοχής έστω και τον 1 χρόνο που μένει ακόμη μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές! 

Πρίν από μερικές ώρες το τοπικό blog “Ερυθραί Κεφαλαί” έγραφε :

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, υπέγραψε την χρηματοδότηση 1,2 εκατ ευρώ για την επισκευή του κτιριακού συγκροτήματος Γυμνασίου Ερυθρών! Ο κ.Πατούλης αναγνώρισε ότι για χρόνια παραμένει παραμελημένη η κωμόπολη των Ερυθρών(βέβαια θα θέλαμε να μάθουμε εκτός από την επισκευή του Γυμνασίου,  πως θα αντιστραφεί αυτή η παραμέληση 1 μόλις χρόνο πριν από τις αυτοδιοικητικές  εκλογές..) 

Ο Περιφερειάρχης έγραψε στο προσωπικό προφίλ του στο FACEBOOK : 

“Στις Ερυθρές την παραμελημένη για δεκαετίες, κωμόπολη της Δυτικής Αττικής, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου της πόλης, συστεγάζονταν στις αίθουσες με τους μαθητές του Λυκείου. 

Υπογράψαμε σήμερα την επισκευή του Γυμνασίου της περιοχής, προϋπολογισμού 1,2 εκατ. € και την ένταξη του στο ΕΣΠΑ. 

Το έργο θα προχωρήσει άμεσα! 

Οι μαθητές Γυμνασίου θα έχουν τις δικές τους αίθουσες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. “

Πηγή:.newspull.gr

Δείτε ακόμη

Υπογραφή Πατούλη για την επισκευή του Γυμνασίου Ερυθρών-ΒΙΝΤΕΟ

Σχετικά