Διακοπή ρεύματος με ντουντούκα στην Αλίαρτο-Στα κεραμίδια ο Δήμαρχος

Άστραψε και βρόντηξε ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτης,σε ανάρτησή  του στο fb για τον πρωτόγονο τρόπο και χωρίς να ενημερώσει το Δήμο η ΔΕΗ ανακοινώνει  πολύωρη διακοπή ρεύματος στην πόλη της Αλιάρτου.

Δείτε τι έγραψε στο fb

ΑΚΟΥΣΑΤΕΕΕ – ΑΚΟΥΣΑΤΕΕΕΕ !!!

Οι πληροφορίες που μας μεταφέρουν παραβρισκόμενοι, αργά το απόγευμα, επί της Λ. Αθηνών στην Αλίαρτο, είναι πως όχημα φέρων 

ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ, ανακοίνωνε ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ στην Αλίαρτο, αύριο 8.00 πμ έως 13.00.Αυτή είναι και η ΜΟΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ που υπάρχει για το θέμα αυτό.

Επειδή το ζήτημα είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΟΒΑΡΟ καταγράφω τις παρατηρήσεις μου, οι οποίες αύριο θα αποσταλούν και εγγράφως όπου πρέπει.

1.Ο ΤΡΟΠΟΣ αυτός επικοινωνίας έχει τεράστιο ενδιαφέρον,ως ενθύμιο του παρελθόντος,αλλά δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα στην ενημέρωση των πολιτών.

2. Όλες οι υπηρεσίες, πλέον, ΟΦΕΙΛΟΥΝ να βρίσκονται σε απόλυτο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ με το Δήμο, όταν πρόκειται για το δημόσιο συμφέρον.  Η ΔΙΑΚΟΠΗ ρεύματος- και μάλιστα πολύωρη- είναι πολύ σοβαρό ζήτημα  για να αποφασίζεται χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ που προκαλούνται και να ανακοινώνεται στους πολίτες με τέτοιο ΠΡΩΤΌΓΟΝΟ ΤΡΟΠΟ.

3. Ο ΛΟΓΟΣ της διακοπής μπορεί να είναι πολύ σοβαρός- και οι πληροφορίες μου λένε πως έτσι είναι- αλλά αυτό θα έπρεπε να το ΓΝΩΡΙΖΩ επισήμως και όχι να το ψάχνω,όπως επίσης θα έπρεπε να γνωρίζω ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ  της πόλης θα είναι χωρίς ρεύμα, αν η ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ θα δουλεύουν για να έχουμε νερό και ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  δε θα μπορούν να εξυπηρετούν τον κόσμο ,ώστε να μην κινείται άδικα με τόσο υψηλές θερμοκρασίες.

4. Οι επιχειρήσεις με ΕΥΠΑΘΗ προϊόντα, τα ΙΑΤΡΕΊΑ, κτλ, θα έπρεπε να είχαν  ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από τη ΔΕΗ, για να λάβουν τα μέτρα τους και  να μην τηλεφωνούν απεγνωσμένα σε αναρμόδιους για να μάθουν τι θα γίνει. 

5. Επομένως μια επίσημη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από τον ΔΕΔΔΗΕ προς το Δήμο, ως όφειλε, ΘΑ ΕΛΥΝΕ  όλα αυτά τα προβλήματα, γιατί απλά ο Δήμος, μέσω του δικτύου  που διαθέτει, θα ενημέρωνε τους Δημότες του τι ακριβώς θα ΣΥΜΒΕΙ αύριο,τι να ΚΑΝΟΥΝ  και τι να ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ για να μην ταλαιπωρηθούν και για ποιο λόγο γίνεται αυτό.

 Αντ’ αυτού αύριο δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.

ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤON ΔΕΔΔΗΕ !!

Σχετικά