Επιστρέφει το παζάρι της Θήβας μετά από δύο χρόνια

Επιστρέφει η ετήσια Εμποροπανήγυρη της Θήβας

Έπειτα από δύο χρόνια περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Δήμος Θηβαίων θα πραγματοποιήσει φέτος την ετήσια Εμποροπανήγυρη της Θήβας, η οποία ξεκινά από τις 23 Αυγούστου έως και τις 29 Αυγούστου. Η έναρξη του παζαριού συμπίπτει με την πανήγυρη του Μητροπολιτικού Ναού της πόλης των Θηβών, που τιμά την Απόδοση της Κοίμησης της Θεοτόκου ( εννιάμερα της Παναγίας).

Σύμφωνα με την απόφαση 72/ 2022 του Δημοτικού Συμβουλίου, η Εμποροπανήγυρη θα διεξαχθεί και φέτος στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων της Θήβας (κατά μήκος του ρέματος Αγ. Ιωάννη, 200 μ. από την πλατεία και ανατολικά της οδού Οπλ. Βόγκλη).

Η διάθεση των θέσεων των εμπόρων θα γίνει με δημόσια κλήρωση την Παρασκευή, στις 5 Αυγούστου και ώρα 9:00 π.μ., στην αίθουσα της Δημοτικής Χορωδίας στο Δημαρχείο (Κύπρου 3- είσοδος από το Δημοτικό Parking).

Οι αιτήσεις συμμετοχής με τα συνημμένα δικαιολογητικά μπορούν να κατατίθενται στον Δήμο Θηβαίων από τις 29 Ιουλίου 2022 έως και τις 8:00 π.μ. της ημέρας διεξαγωγής της κλήρωσης (5 Αυγούστου 2022).

Οι ενδιαφερόμενοι έμποροι μπορούν να βρουν και να κατεβάσουν την προκήρυξη, την αίτηση συμμετοχής, τον κανονισμό λειτουργίας(Απόφαση 72/2022 Δ.Σ.) και το τοπογραφικό διάγραμμα με τις θέσεις που θα διατεθούν από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Θηβαίων (www.thiva.gr).

 Σημειώνεται ότι η αίτηση και τα δικαιολογητικά μπορούν να αποσταλούν και με το ταχυδρομείο (ταχυδρομική διεύθυνση Κύπρου 3, 32200, Θήβα) προς το Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης ή προς το Τμήμα Πρωτοκόλλου ή ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protokolo@thiva.gr ή andreoudim@thiva.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 2262350674 και 2262350672.

Σχετικά