Πλιακοστάμος -Μας χάρισαν αυτοκίνητο αλλά μας παίρνουν τους γιατρούς!!

Το Νοσοκομείο Λιβαδειάς έχει πολύ περισσότερο ανάγκη από τις δωρεές αυτοκινήτων την προστασία του προσωπικού του και την στελέχωσή του.

Μην μετακινείτε τους γιατρούς του σε τμήματα που δεν έπρεπε χρόνια να λειτουργούν για να δίνετε νόημα στον άχαρο ρόλο σας ως διοικητές.

Τους στερείτε από εκεί που πραγματικά προσφέρουν. Έχετε χάσει κάθε νομιμοποίηση και στήριξη από το σύνολο των εργαζομένων, διαπιστώνετε καθημερινά την αποστροφή τους και μόνο παράπονα ακούγονται από παντού.

Δεν έχουμε τις βασικές ειδικότητες σε εφημέρευση και προβάλλετε καινούριο αυτοκίνητο που σας το δώρισαν κιόλας. Ποιον κοροϊδεύετε; Έτσι προσφέρετε στο νοσοκομείο; Αλίμονο αν αυτό μόνο έχετε να επιδείξετε. Αλίμονο αν η δωρεά αυτοκινήτου σε νοσοκομείο αποτελεί σοβαρό έργο μιας διοίκησης όταν οι γιατροί του μετακινούνται και τους στερείται το σύνολο των πολιτών. Ψάχνετε απεγνωσμένα από κάπου να κρατηθείτε. Δεν πρόκειται να τα καταφέρετε.

Δεν σας εμπιστεύετε κανείς κι ευτυχώς. Έχετε απονομιμοποιηθει πλήρως και κάθε σας απόφαση τελεί σε απόλυτη αμφισβήτηση. Δεν κάνετε τίποτε για να σταματήσετε την καταστροφική διοίκηση Σερέτη που ως διοικητής της 5ης ΥΠΕ δεν δίστασε εν μέσω αδειών να μετακινήσει ευνοώντας χειρουργό σε βάρος ασθενών και συναδέλφων της.

Προκαλείτε με κάθε σας ενέργεια. Σύντομα θα φανεί αυτό που κάνατε και θα φροντίσω προσωπικά να αποτυπωθεί και στις εκλογές.

Περιμένουμε πολιτευτές της ΝΔ να περάσουν απέξω από το νοσοκομείο για να τύχουν ανάλογης υποδοχής. Δεν ντρέπεστε!!

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣΤΑΜΟΣ

Σχετικά