Έρχονται έξι νέοι γιατροί στο Νοσοκομείο Θηβών

Την είδηση έδωσε ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου με ανάρτησή του στο fb.

Δείτε τι ακριβώς αναφέρει:

Δεν ξέρω αν τελικά ισχύει τα λόγια να γίνονται πράξεις όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση οφείλω να ομολογήσω ότι ισχύει.

Μετά την πρόσφατη επίσκεψη εμού και του αντιδημάρχου στον Υπουργό Υγείας, οι οποίοι μεταφέραμε στον υπουργό τις αποφάσεις και την αγωνία της Δημοτικής Αρχης και σύσσωμου του Δημοτικού μας Συμβουλίου, καθώς επίσης των πολιτών και των φορέων τόσο του Δήμου θηβαίων όσο και της ευρύτερης περιοχής και την δέσμευση του ότι στην άμεση προκήρυξη θα είναι και το νοσοκομείο μας, ενημερώνω ότι υπεγράφη η απόφαση για την προκήρυξη δύο θέσεων ιατρών ενός χειρουργού και ενός ορθοπεδικού-τραυματιολόγου.

Επιπλέον έχει υπογραφεί και η απόφαση για την κάλυψη τεσσάρων θέσεων επικουρικών ιατρών ενός οφθαλμίατρου, ενός χειρούργου, ενός ορθοπεδικού και ενός ουρολόγου. Ο αγώνας για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θηβαίων θα συνεχιστεί.

Με όπλο τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και την στήριξη του κόσμου θα το πετύχουμε γιατί το δικαιούμαστε. Δεν πρέπει δε να παραλείψω ότι στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε έναν δυνατό σύμμαχο , τον Αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου μας τον Κο Χροναίο Κων/νο ο οποίος πασχίζει για τον ίδιο στόχο και με τον οποίο έχουμε άριστη συνεργασία και θα συνεχίσουμε να έχουμε. Θέλουμε οι δομές υγείας όχι μόνο της Θήβας αλλά ολοκλήρου του νομού να λειτουργούν όπως αρμόζει σε όλους μας και μας αφορά όλους.

Η προσπάθεια συνεχίζεται!!!

Δείτε ακόμη

Αναστασίου:Δεν κλείνει το Νοσοκομείο Θήβας-Θα γίνουν και προσλήψεις

Σχετικά