Κινηματογραφικά πλάνα από τη σύλληψη Ρώσων πρακτόρων: Απόπειρα δολοφονίας του Ουκρανού Υπουργού Άμυνας (vid)

«Τους υποσχέθηκαν 100 με 150 χιλιάδες δολάρια για κάθε φόνο» πρόσθεσε σχετικά Ουκρανός αξιωματούχος.

Είναι η στιγμή που οι κομάντος των Ουκρανών συλλαμβάνουν Ρώσους κατασκόπους, όπως λένε, οι οποίοι ήταν έτοιμοι για απόπειρα δολοφονίας του Ουκρανού υπουργού Άμυνας και του επικεφαλής της υπηρεσίας Πληροφοριών του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας.

Το βίντεο έχει αναρτήσει ο σύμβουλος του Υπουργείου Εσωτερικών Αντόν Γκεραστσένκο. Σε αυτό απεικονίζεται η στιγμή της σύλληψης από τους Ουκρανούς κομάντος, των Ρώσων κατασκόπων, καθώς και η ανάκριση τους.

«Η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας κατάφερε να αποτρέψει τις δολοφονίες του Υπουργού Άμυνας Ολεξέι Ρεζνίκοφ, του επικεφαλής της υπηρεσίας Πληροφοριών του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας ταγματάρχη Κιρίλο Μπουντάνοφ και ενός γνωστού ακτιβιστή από στελέχη της ρωσικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών» αναφέρει χαρακτηριστικά στο Twitter ο Ουκρανός αξιωματούχος.

«Τους υποσχέθηκαν 100 με 150 χιλιάδες δολάρια για κάθε φόνο» πρόσθεσε σχετικά ο Ουκρανός αξιωματούχος. Οι πληροφορίες που παρέχονται από τις ουκρανικές υπηρεσίες δεν είναι δυνατό να επαληθευτούν.

πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά