Πολεμικό Ναυτικό: Έφτασε στη Λάρισα η σορός της 19χρονης Θάλειας

Λίγο μετά τις 16:00 το μεσημέρι της Τετάρτης έφτασε στην Λάρισα με C-130 από την Ιταλία η σορός της άτυχης 19χρονης ναυτικής δοκίμου Θάλειας Κορδαμπάλου. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το larissanet.gr η σορός της κοπέλας μεταφέρθηκε στο σπίτι της στη συνοικία Παπασταύρου ενώ η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι στις 13:00 στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.

Στην Λάρισα αναμένεται να φτάσουν ο αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας, όπως επίσης και συμμαθητές της 19χρονης Θάλειας από τη Σχολή. Παράλληλα, στις τελετές θα αποδοθούν οι προβλεπόμενες τιμές από στρατιωτικά αγήματα.

Τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθούν οι ελληνικές Αρχές για το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής

Σε ό,τι αφορά τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής, η διαδικασία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης. Πλέον, οι ελληνικές Αρχές θα ενημερωθούν επισήμως με τα μεταφρασμένα έγγραφα που θα φτάσουν τις επόμενες ημέρες από την Ιταλία.

Στο μεταξύ πατέρας της άτυχης δοκίμου, μιλώντας στο MEGA, ελπίζει η ιατροδικαστική εξέταση να ρίξει φως στην αιτία θανάτου του παιδιού του και να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες ώστε να μπορέσουν να την αποχαιρετήσουν στη Λάρισα, μαζί με όσους τη γνώριζαν και την αγαπούν.

«Δεν ξέρω να σας πω από τι πέθανε το παιδί μου. Διαβάζω κι εγώ σενάρια αλλά στην πραγματικότητα κανείς δε γνωρίζει. Ελπίζω αύριο να είμαστε στην Ελλάδα, εφόσον το επιτρέψει η γραφειοκρατία που υπάρχει εδώ, στην Ιταλία, μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής. Αν δεν προκύψει κάτι άλλο, η κηδεία έχει κανονιστεί ήδη να γίνει τη Πέμπτη το μεσημέρι», δήλωσε ο πατέρας 19χρονης δοκίμου.

Σχετικά