To «Ράλι των Θεών» σήμερα στην Αλίαρτο-Οδηγίες από τον Δήμαρχο-ΒΙΝΤΕΟ

15:15′ θα αρχίσει η ειδική διαδρομή “Λιβαδειά”, από την Ευαγγελίστια μέχρι τις κατασκηνώσεις του Δήμου Λεβαδέων, στην “Παλιομηλιά”.

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων, Γεώργιος Ντασιώτης, σε δήλωσή του στο permissos.gr,καλωσορίζει τους επισκέπτες στην πόλη του και προτρέπει τον κόσμο να παρακολουθήσει το Ράλλυ Ακρόπολις, αλλά με μέτρα ατομικής ασφάλειας.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί

Η ειδική διαδρομή που αρχίζει από την Κοινότητα της Ευαγγελίστριας, του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων και κατευθύνεται προς την Αγία Άννα,θα υποστηριχτεί από τον αντίστοιχο σταθμό φροντίδας και εφοδιασμού των οχημάτων, στην Αλίαρτο και συγκεκριμένα στο χώρο πίσω από την Κεντρική Πλατεία, που περιλαμβάνει το «τρίγωνο» του δρόμου διεξαγωγής της Λαϊκής Αγοράς και του δρόμου εισόδου στην πλατεία.

Την ημέρα αυτή (Παρασκευή 9/9/22), η ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ στο δρόμο μεταξύ του κλειστού Γυμναστηρίου και Σταδίου Αλιάρτου, ενώ θα υπάρξουν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση της λειτουργίας του σταθμού υποστήριξης.

Σε ότι αφορά την ειδική διαδρομή, τα αγωνιστικά οχήματα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό, ακολουθώντας, σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. τη διαδρομή Αλίαρτος-Μάζι- Ευαγγελίστρια για να βρεθούν στο σημείο εκκίνησης, μετά την έξοδο προς Κορώνεια.

• Παρακαλούνται οι κάτοικοι της Ευαγγελίστριας να μην παρκάρουν οχήματα, από την Είσοδο του Χωριού (στάση) –πλατεία – Εκκλησία.

• Οι κτηνοτρόφοι να μην έχουν ανεπιτήρητα ζώα, καθόσον υπάρχει κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος.

• Γενικότερα οι κάτοικοι και επισκέπτες της Ευαγγελίστριας, κατά τις ώρες 11.00 πμ έως 5.00μμ, να μην δημιουργούν εμπόδια στην κυκλοφορία των συγκεκριμένων σημείων.

Σχετικά