Μπέος: «Μου έβρισε τη μάνα – Αντέδρασα όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος»

Σχετικά με το βίντεο που κυκλοφορεί στο ίντερνετ, όπου διαπληκτίζεται με έναν αναβάτη μηχανής, απάντησε ο δήμαρχος Βόλου.

«Αντέδρασα όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος», δήλωσε με ανάρτησή του στα social media ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ και τον δείχνει να διαπληκτίζεται με έναν αναβάτη μηχανής.

Ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε ότι ο οδηγός της μηχανής του έβρισε τη μητέρα του και απείλησε τον αδελφό του, γι’ αυτό αντέδρασε έτσι και τόνισε ότι δεν έκανε «τίποτα άλλο, λιγότερο ή περισσότερο, από χιλιάδες άλλους καθημερινούς ανθρώπους όταν δέχονται ύβρεις».

Στην ανάρτησή του, ο δήμαρχος Βόλου προσθέτει ότι οι απειλές προκύπτουν «ξεκάθαρα από το βίντεο που κυκλοφορεί».

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου

«Με αφορμή το επεισόδιο που είχα καθ’ οδόν, στην Αθήνα και όχι όπως εγράφη ανακριβώς στον Βόλο, με ένα άγνωστο άτομο, που έφερε κράνος το οποίο δεν έβγαλε ποτέ, ενδεχομένως για να μην αναγνωριστεί, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έκανα τίποτα άλλο, λιγότερο ή περισσότερο, από χιλιάδες άλλους καθημερινούς ανθρώπους όταν δέχονται ύβρεις για τη μητέρα τους και βλέπουν συγγενικά τους πρόσωπα (εν προκειμένω τον αδελφό μου) να δέχονται επίθεση και να απειλούνται. Κάτι που ξεκάθαρα προκύπτει και από το βίντεο που κυκλοφορεί.

Σχετικά