Έτοιμα και με αντικεραυνική προστασία τα σχολεία του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων για το πρώτο κουδούνι

ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ !!!
Σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να υποδεχθούν με ΑΣΦΑΛΕΙΑ μαθητές και εκπαιδευτικούς είναι οι σχολικές μονάδες του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων.
Η φετινή χρονιά, βρίσκει όλα τα Σχολεία του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων, πλήρως θωρακισμένα από ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗ προστασία, κατόπιν εγκατάστασης νέων συστημάτων σε όλα τα κτήρια, ενώ πολύ σύντομα θα ενισχυθεί και η ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ τους.
Οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν κατανείμει, εγκαίρως, στα σχολεία τα απαραίτητα ποσά για την κάλυψη των λειτουργικών τους αναγκών, ενώ στις θέσεις τους βρίσκονται ήδη και οι καθαρίστριες.
Η Τεχνική Υπηρεσία προχώρησε σε συντηρήσεις και επισκευές, όπου αυτό ήταν αναγκαίο, επίσης η υπηρεσίες πρασίνου και καθαριότητας πραγματοποίησαν αποψιλώσεις, κλάδεμα δέντρων και ολικούς καθαρισμούς σε εσωτερικούς και αύλειους χώρους, καθώς και περιμετρικά των σχολικών κτιρίων.
Επίσης έγινε σε όλα τα κτήρια η σχετική ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ και απεντόμωση από ειδικά συνεργεία.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων Γεώργιος Ντασιώτης, «Εργαστήκαμε πυρετωδώς, ώστε η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να γίνει με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για μαθητές, εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους. Ο Δήμος έχει εξασφαλίσει έγκαιρα ότι όλα τα σχολεία του Δήμου θα είναι καθαρά, περιποιημένα και ασφαλή. Οι Σχολικές επιτροπές και οι πρόεδροί τους, σε συνεργασία με τους Διευθυντές/ντριες των Σχολικών Μονάδων έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Αυτή τη δύσκολη χρονιά θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, ώστε τα παιδιά μας να έχουν το σχολικό περιβάλλον που τους αξίζει και θα προσπαθήσουμε να παρέχουμε στην εκπαιδευτική κοινότητα ότι επιπλέον χρειαστεί, ενόψει μάλιστα των δύσκολων συνθηκών που αναμένουμε, λόγω της ενεργειακής κρίσης. Ευχή και επιθυμία μας είναι να λειτουργήσουν απρόσκοπτα τα Σχολεία μας χωρίς τα προβλήματα των προηγούμενων χρόνων, λόγω της πανδημίας. Μέριμνα όλων πρέπει να είναι και η τήρηση των υγειονομικών μέτρων. Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους,».
Γραφείο Ενημέρωσης
Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

Σχετικά