Ευρυτανία: «Να προσέχεις το παιδί» έγραφε το ιδιόχειρο σημείωμα της 48χρονης αγνοούμενης

«Να προσέχεις το παιδί» φέρεται να γράφει το σημείωμα που άφησε η 48χρονη αγνοούμενη στην Ευρυτανία, μέσα στο αυτοκίνητό της που εντοπίστηκε στη γέφυρα της Τατάρνας και αποτελεί το τελευταίο ίχνος της. Μάλιστα, βρέθηκαν διάφορες σελίδες από ένα σπιράλ τετράδιο, με τη μία από αυτές να γράφει «αν με βρείτε βαριά τραυματισμένη, να μου κάνετε ευθανασία».

Συνεχίζεται η αγωνία για την τύχη της 48χρονης αγνοούμενης στην Ευρυτανία. Οι εντατικές έρευνες των Αρχών και των διασωστών συνεχίζονται ενώ το ειδικό τηλεκατευθυνόμενο ναυαγοσωστικό ρομπότ «Έμιλυ» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο διαθέτει σύστημα sonar για εντοπισμό αγνοουμένων εντός του νερού, εντόπισε νωρίτερα σήμερα (24.9.2022) κάτι που φαίνεται να μοιάζει με σορό στον πάτο της λίμνης.

Όλα τα στοιχεία θα εξεταστούν από αύριο και πιθανόν οι Αρχές να οδηγηθούν σε συμπεράσματα για το τι συνέβη τελικά με την 48χρονη. Υπενθυμίζεται ότι η εξαφάνισή της έγινε γνωστή την περασμένη Πέμπτη, την τελευταία ημέρα δηλαδή που η ίδια έδωσε σημεία ζωής.

Από την πρώτη στιγμή, οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με επικρατέστερο σενάριο η γυναίκα να έπεσε στα νερά της λίμνης. Μάλιστα, η μητέρα της μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο για την κόρη της και εξέφρασε την έντονη αγωνία της.

Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Βρέθηκε πάνω στη γέφυρα το αυτοκίνητο, είχε ειδοποιήσει, στη μηχανή το κλειδί. Και αν θα βρεθεί γιατί η λίμνη είναι βαθιά, είναι…. Κάνει και κρύο, φοβερό κρύο. Έτρεχε και της άρεσε κιόλας αυτηνής με τις λίμνες και με τα βουνά, με τα σπορ. Μέσα στην καλή χαρά, πάντα έλεγε μαμά εσύ είσαι δυνατή και μας προσέχεις όλους».

Το θρίλερ, ωστόσο, συνεχίζεται, με την τηλεόραση του STAR να αποκαλύπτει ότι στο ιδιόχειρο σημείωμά της, η 48χρονη έγραφε «να προσέχεις το παιδί», τον 19χρονο γιο της, απευθυνόμενη πιθανότατα στον σύζυγό της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 48χρονη φέρεται να κατήγγειλε τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Την ίδια ημέρα, η 48χρονη στο νοσοκομείο φορώντας κολάρο και ζήτησε ιατροδικαστική εξέταση.

Ο άνδρας συνελήφθη την ίδια ημέρα επίσης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Η δίκη αναβλήθηκε, ωστόσο ήδη υπήρχε ένταση μεταξύ του ζευγαριού μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Μετά τον ορισμό τακτικής δικασίμου, ο σύζυγός της αφέθηκε ελεύθερος, αφού βγήκε μια προσωρινή απόφαση ασφαλιστικών μέτρων.

Στις 22 Σεπτεμβρίου η 48χρονη άφησε το τελευταίο σημάδι ζωής. Στο Facebook φέρεται να εκδήλωσε την πρόθεσή της να κάνει κακό στον εαυτό της, κάτι που κινητοποίησε τους φίλους και τον σύζυγό της.

Το αυτοκίνητό της βρέθηκε στη γέφυρα της Τατάρνας στη λίμνη Κρεμαστών και μέσα σε αυτό, το κινητό της τηλέφωνο, τα παπούτσια, αλλά και πάνω από 10 σελίδες με βιαστικά γραμμένα ιδιόχειρα σημειώματα.

Μένει να αποσαφηνιστεί το εύρημα στον πάτο της λίμνης από το ρομπότ του Ερυθρού Σταυρού και να δοθεί τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 48χρονης.

newsit.gr

Σχετικά