Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στον οίκο ανοχής που σχετίζεται με την υπόθεση της 12χρονης – 4 συλλήψεις

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στον οίκο ανοχής που σχετίζεται με την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας στα Σεπόλια.

Στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών γυναικών από οίκο ανοχής προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, μετά τις καταγγελίες για την παρουσία σε αυτόν της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια.

Οι συλληφθείσες κατηγορούνται για παραβίαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρχή.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, «στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, βραδινές ώρες της 12-10-2022, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας.

Εντός του ανωτέρω χώρου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς τέσσερις αλλοδαπές για παραβίαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρχή».

Οι συλληφθείσες, η μία εκ των οποίων αναγνώρισε τον 53χρονο κατηγορούμενο ως πελάτη, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
«Η μητέρα έφερνε την κόρη της»

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής ερευνήθηκε από τις αστυνομικές αρχές έπειτα από την καταγγελία της ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής Κωνσταντίνας Καρατζιώτη, η οποία υποστήριξε πως η μητέρα είχε ενεργό ρόλο στα ραντεβού που κλείνονταν για την ανήλικη κόρη της.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε η κυρία Καρατζιώτη, η 37χρονη μητέρα είχε εργαστεί στον οίκο ανοχής που διατηρεί στο Γκάζι, έχοντας μαζί της το ανήλικο κοριτσάκι της.

«Το έχω δει βαμμένο, φτιαγμένο το κοριτσάκι που το ετοίμαζε η μάνα. Το είδα από τις κάμερες το κοριτσάκι, βαμμένο, φτιαγμένο με τα κοτσιδάκια του, δεν έδειχνε ότι ήταν 12χρονο γιατί το είχαν βάψει» συμπλήρωσε η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής.

Όπως υποστήριξε τα ραντεβού δεν γίνονταν εντός του οίκου, αλλά σε εξωτερικούς χώρους. «Η ίδια έφερνε την κόρη της (σ.σ. η μητέρα), όχι μέσα τον οίκο ανοχής αλλά στα εξωτερικά ραντεβού» πρόσθεσε.

Σχετικά