Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 30χρονος από πτώση σε φωταγωγό πολυκατοικίας

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι στη Θεσσαλονίκη. Ο 30χρονος που έπεσε στον φωταγωγό πολυκατοικίας στην Τούμπα, ανασύρθηκε νεκρός. Οι προσπάθειες να τον επαναφέρουν δεν απέδωσαν…

Όλα δείχνουν πως πίσω από τον θάνατο του 30χρονου στη Θεσσαλονίκη, κρύβεται ένα δυστύχημα. Ο άτυχος νεαρός έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου και κατέληξε στον φωταγωγό της πολυκατοικίας. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και εμφανίζονται πεπεισμένοι πως έχουν να κάνουν με μια ατυχία που στάθηκε μοιραία για τη ζωή του νεαρού. Οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, στην Τούμπα, μαζί με τις εικόνες από τα όσα εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 09.00 πλαισιώνουν το τραγικό συμβάν που έχει συγκλονίσει μια ολόκληρη περιοχή.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι ο 30χρονος έπεσε στο κενό σε μια προσπάθεια να σώσει τη γάτα του. Όπως έλεγε μια γυναίκα, που υποστήριζε ότι είχε οπτική επαφή, είδε τον 30χρονο να πλησιάζει και ξαφνικά να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει στο κενό. Ο θάνατός του, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ακαριαίος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η είδηση για το δυστύχημα έφερε ολιγόλεπτη καθυστέρηση σε απογείωση πτήσης της Turkish Airlines από Θεσσαλονίκη για Κωνσταντινούπολη στις 09.20. Επιβάτης που είχε ήδη μπει στο αεροπλάνο, φώναξε λίγο πριν την απογείωση πως έπρεπε να κατέβει γιατί μόλις έμαθε ότι πέθανε ένας φίλος της. Η κοπέλα πράγματι αποβιβάστηκε και έσπευσε αμέσως μετά στο σημείο της τραγωδίας.

Σε κάθε περίπτωση, όλα έγιναν στην περιοχή της Τούμπας στην οδό Αργαίου 3, λίγο μετά τις 09.00 το πρωί. Οι φωνές από την περιοχή ξεσήκωσαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Πολύ γρήγορα έφτασαν περιπολικά και ασθενοφόρα.

newsit.gr

Σχετικά