10 χρόνια Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων: Γιορτάζουμε τα γενέθλια συμμετέχοντας στη γιορτή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου της Θήβας

To Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων συμπληρώνει μία δεκαετία ζωής και γιορτάζει τα γενέθλιά του με μία ακόμη δράση αλληλεγγύης, προσφοράς και έκφρασης αγάπης.

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου της Θήβας, συγκεντρώνουμε τρόφιμα, παιχνίδια και βιβλία, τα οποία έχουν ανάγκη οι ευάλωτοι και ευπαθείς συνδημότες μας. Αφήνουμε την προσφορά μας στον πάγκο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ο οποίος θα βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία της πόλης από τις 6:00 το απόγευμα.

Και αυτά τα Χριστούγεννα, στρώνουμε το τραπέζι στους συνανθρώπους μας και φροντίζουμε ώστε κανένα παιδί να μην μείνει χωρίς δώρο.

Με την αγάπη όλων, το Κοινωνικό Παντοπωλείο στέκεται εδώ και μία δεκαετία στο πλευρό των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Μοιραζόμαστε τη μαγεία των Χριστουγέννων, γιορτάζουμε και φέτος όλοι μαζί, μοιράζουμε δώρα και χαμόγελα.

**Η «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων» είναι ενταγμένη πράξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» με MIS:5002166

Σχετικά