Διακοπή υδροδότησης αύριο στην Άσκρη-Πιθανή δυσλειτουργία στις κοινότητες της Δ.Ε. Θεσπιών

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΚΡΗΣ-ΠΙΘΑΝΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ Δ.Ε.ΘΕΣΠΙEΩΝ ΛΟΓΩ  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ.

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης (12-12-2022), για τον καθαρισμό των δεξαμενών ύδρευσης, ενημερώνουμε πως ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός της κεντρικής δεξαμενής των γεωτρήσεων  της Δ.Ε. Θεσπιέων, στη θέση Κεφαλάρι, χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην υδροδότηση των πέντε Κοινοτήτων.

Αύριο, Πέμπτη 15-12-2022, θα γίνει καθαρισμός της δεξαμενής διανομής στην Άσκρη και υποχρεωτικά θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στην Κοινότητα Άσκρης ( η οποία θα είναι πολύωρη) και ενδεχομένως θα υπάρξει δυσλειτουργία και στις Κοινότητες Θεσπιών, Λεονταρίου και Νεοχωρίου, δεδομένου πως οι δεξαμενές τους εφοδιάζονται από τη δεξαμενή της Άσκρης. Συνιστούμε στους κατοίκους των παραπάνω Κοινοτήτων να μειώσουν την κατανάλωση του νερού όσο διαρκούν οι εργασίες καθαρισμού της δεξαμενής

Ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων έχει εγκρίνει δαπάνη καθαρισμού των δεξαμενών ύδρευσης και οι εργασίες γίνονται κατόπιν σχετικής ενημέρωσης. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που γίνεται ο καθαρισμός των δεξαμενών επιλέχθηκε λόγω της μειωμένης ζήτησης νερού, που συνεπάγεται λιγότερο ή καθόλου χρόνο διακοπής της ύδρευσης.

Ζητούμε την κατανόηση των Δημοτών μας.

Γραφείο Ενημέρωσης

Δήμου Αλιάρτου- Θεσπιέων

Σχετικά