Πυροτεχνήματα, μουσική και χαμόγελα στο άναμμα του δέντρου στην Δομβραίνα

Λαμπάκια, πυροτεχνήματα, μουσική και χαμόγελα στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Δομβραίνα του Δήμου Θβαίων,το βράδυ του Σαββάτου.

Μικροί και μεγάλοι γέμισαν τον χώρο της Κοινότητας Δομβραίνας και με ανυπομονησία περίμεναν  το σήμα για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Το  Σάββατο 17 Δεκεμβρίου φωταγωγήθηκε και το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο της Κοινότητας Δομβραίνας του Δήμου Θηβαίων, κάτω από τη λάμψη πολλών πυροτεχνημάτων.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία Edf Renewables Hellas, ενώ η οργάνωση είχε γίνει από την Κοινότητα, σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

Χαιρετισμό απηύθηναν η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Θίσβης, κ. Τάσος Καμούτσης, και ο πρόεδρος της Κοινότητας, κ. Κώστας Μπούγιας.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων και ο πρόεδρος της Κοινότητας ευχαρίστησαν όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη γιορτή της Δομβραίνας κι ευχήθηκαν καλές γιορτές σε μικρούς και μεγάλους.

Μεταξύ των παρευρισκομένων, η πρόεδρος ΔΣ Δήμου Θηβαίων, κ. Εύα Τζουβελέκη, οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης, Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Γιώργος Παπασπύρου, Περιβάλλοντος, κ. Νίκος Κοβάνης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Συλλόγου ΣΠΟΑΚ, κ. Σταμάτης Χαλβατζής, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θωμάς Κιούσης, και οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Ξηρονομής, κ. Στάθης Κεφαλάς, Χωστίων, κ. Σεραφείμ Δέδες, και Νεοχωρακίου, κ. Άλκης Κατσέλης. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο διευθύνων σύμβουλος της Edf Renewables, κ. Αντώνης Ξενιός.

Και στη Δομβραίνα, ξεχωριστή νότα στη γιορτή τα μικρά παιδιά, που με κέφι κι ενθουσιασμό συμμετείχαν και διασκέδασαν με τις χριστουγεννιάτικες δράσεις

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ https://www.facebook.com/media/set?vanity=Permissosnews&set=a.549940607146832

Σχετικά