Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ακαδημιών του Άρη Θήβας! (pics)

Ο Άρης Θήβας διοργάνωσε το Σάββατο στο κλειστό Θήβας τουρνουά ακαδημιών με τη συμμετοχή εκτός των ΄΄κιτρινόμαυρων” των αντίστοιχων τμημάτων από το Μαυρομάτι και τις Ερυθρές.

Σε ανακοίνωση του ο Άρης Θήβας αναφέρει για τη διοργάνωση:

Πάνω από 100 παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετων από τις Ακαδημίες μπάσκετ του ΑΡΗ ΘΗΒΑΣ, του ΑΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ και του ΑΟ ΕΡΥΘΡΩΝ είχαν την ευκαιρία το Σάββατο το πρωί να γνωρισθουν και να παίξουν φιλικά μεταξύ τους.

Μεγάλο κέρδος η δημιουργία φιλίας μεταξύ τους, η απόκτηση των πρώτων αγωνιστικών εμπειριών και η εξασφάλιση του ξεχωριστού παιδικού τους χαμόγελου.

Σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια, ενώ οι νικητές σε διαγωνισμό ελευθέρων βολών τιμήθηκαν με εμφανίσεις τριών διάσημων παικτών του ΝΒΑ.

Στις κερκίδες οι γονείς και συγγενείς τους απόλαυσαν τόσο το χαρούμενο θέαμα όσο και τα εδέσματα που γέμισαν το μπουφέ μας με την ευγενική χορηγία των φίλων μας επαγγελματιών αλλά και την ανάλογη συνδρομή από κεράσματα αρκετών γονιών, τους οποίους ευχαριστούμε για την χειρονομία τους.

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς μας ΣΥΡΟΠΙΑΣΤΟ, ΤΟΛΗΣ, BASIL, SWEET AND BEATER, ΑΡΤΙΣΤΟΝ, ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗΣ, ΦΟΥΡΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ – ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΥ, ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ.

Ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με υγεία, αγάπη κι επιτυχίες για όλους!”. 

Για να δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά πατήστε ΕΔΩ

stereabasket.gr

Σχετικά