Ξεκίνησε τις βόλτες του το τρενάκι του Άη Βασίλη στη Θήβα- Δείτε βίντεο,φωτογραφίες

Συνεχίζεται το εορταστικό πρόγραμμα στη Θήβα.

Ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Θήβας και τον ΔΟΘ, διοργανώνουν εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της πόλης και  βόλτες με το τρενάκι του Άη Βασίλη.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, σήμερα   Τρίτη  στις 10:00, το τρενάκι του Άη Βασίλη, ξεκίνησε τη λειτουργία του από το άγαλμα του Επαμεινώνδα, για μια δωρεάν βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Θήβας,για τους λιλιπούτειους και για τους μεγαλύτερους επισκέπτες.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου,σε δήλωσή του στο  permissos.gr,προτρέπει τους καταναλωτές να επιλέξουν για τις γιορτινές αγορές τους τα καταστήματα της  Θήβας, να στηρίξουν την τοπική αγορά. 

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας κος Γκέλης Βασίλης  εξέφρασε  μέσα από την κάμερα του permissos.gr,τις ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο Θηβαίων,για την θετική ανταπόκριση στην  ενίσχυση της προσπάθειάς τους για την τόνωση του αγοραστικού ενδιαφέροντος στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Το τρενάκι θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι στις 2 το μεσημέρι και 4:30 το απόγευμα έως τις 8:30 το βράδυ και θα παραμείνει στη Θήβα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί

Σχετικά