Έψαλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο Θηβαίων ο Σύλλογος Φίλων και Κηδεμόνων AMEA «Άγιοι Ανάργυροι»

Σήμερα 30/12/2022 ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου υποδέχθηκε το Σύλλογο Φίλων και Κηδεμόνων AMEA «Άγιοι Ανάργυροι». Άκουσε τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, δέχθηκε ευχές για το νέο έτος και χειροποίητα δώρα από τους μαθητές.

Ο Δήμαρχος μίλησε για το βαρυσήμαντο παιδαγωγικό έργο των εκπαιδευτικών του Συλλόγου και συγκεκριμένα τόνισε ότι «οφείλουμε να εδραιώσουμε ισότιμα τις ευκαιρίες για όλους αποδεχόμενοι με σεβασμό την διαφορετικότητα».

Στη συνέχεια το Γραφείο του Δημάρχου επισκέφτηκε το Λύκειο Ελληνίδων Θήβας με μαθητές του Δημοτικού να τραγουδούν τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα.

Συνοδεία της Προέδρου τους, Μιμίκας Αγάτσα καθώς και του Διοικητικού Συμβουλίου που απαρτίζεται από τις κυρίες Βάνα Τουλίτση, Ελένη Μάρκου και τη δασκάλα χορού, Δώρα Προκοπίου ευχήθηκαν το νέο έτος να χαρίσει σε όλους υγεία και δύναμη.

Συγκεκριμένα η Πρόεδρος κα Αγάτσα σημείωσε: «Με αφορμή την επέτειο των 60 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς του Λυκείου Ελληνίδων στην παράδοση, τον πολιτισμό και την κοινωνία ευχόμαστε στον Δήμαρχο να συνεχίσει να προσφέρει τα μέγιστα με υγεία και αγωνιστικότητα».

Σχετικά