Μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για το Νέο Έτος 2023-BINTEO

«Λίγο πριν την εκπνοή κάθε έτους, όλοι μας ατομικά και συλλογικά οφείλουμε να στοχαστούμε όσα πέρασαν, τη στάση μας απέναντι σε αυτά, λίγο πριν τοποθετηθούν στο αρχείο της μνήμης μας.

Έτσι και σήμερα, δυο μέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2022, στοχαζόμενοι την πολυπλοκότητα των απαιτήσεών του, τις διάφορες πρωτοφανείς δυσκολίες: υγειονομικές, οικονομικές, κοινωνικές κ.ά., στεκόμαστε απέναντί του με ικανοποίηση επειδή ανταποκριθήκαμε αξιοποιώντας το μέγιστο των δυνατοτήτων μας με προθυμία και ευαισθητοποίηση στις ανάγκες των δημοτών μας και στις επιταγές των ραγδαίων αλλαγών που έχρηζαν άμεσης και ομαλής προσαρμογής.

Οι δυσκολίες μας διαπαιδαγωγούν καλύτερα από κάθε άλλο δάσκαλο, μαθαίνουμε τον εαυτό μας και τους άλλους, διευρύνουμε τα όριά μας, γινόμαστε ανθεκτικοί και εκτιμούμε περισσότερο τις καλές στιγμές. Ωστόσο δεν μπορούμε να τις παραβλέψουμε και να μη νιώσουμε ευγνωμοσύνη γι’ αυτές. Η θεραπεία όλων των προκλήσεων, για εμάς είναι η δημιουργικότητα με την αξιοποίηση κάθε γόνιμης γνώμης προς το συμφέρον της κοινωνίας μας. Μελετώντας κάθε αντικειμενικό παράγοντα με πρόθεση ρεαλισμού ενσκήψαμε – κατά το μέτρο του εφικτού – στις σοβαρές απαιτήσεις του κοινωνικού συνόλου.

Ελπίζουμε το 2023 να φέρει σε όλες και όλους πρωτίστως υγεία, ψυχική ανθεκτικότητα και αισιοδοξία, να μας βρει αλληλέγγυους, με συνεκτικότητα και με βλέμμα στραμμένο στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο!

Χρόνια Πολλά!

Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και χαρά!

Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2023!»

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Θηβαίων,

Γιώργος Αναστασίου

Σχετικά