Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Θήβα και Ερυθρές

(4) συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους, οι οποίοι λαμβάνουν χώρα καθημερινά, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Τέσσερα (4) άτομα συνελήφθησαν, το τελευταίο διήμερο (28 και 29-12-2022), σε περιοχές της Βοιωτίας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

  • Ημεδαπός, προχθές το πρωί σε περιοχή της Ευρυτανίας, από Αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου. Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
  • Ημεδαπός, προχθές το μεσημέρι στη Θήβα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών. Κατασχέθηκαν (7,6) γραμμάρια ηρωίνης.
  • Ημεδαπός, προχθές το βράδυ σε περιοχή της Αταλάντης, από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
  • Ημεδαπός, χθες το πρωί στις Ερυθρές Αττικής, από Αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών. Κατασχέθηκαν (7,4) γραμμάρια κάνναβης.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

Σχετικά