Γύρος Καδμείας την Παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Γύρο Καδμείας έχει ξεκινήσει και όλα είναι έτοιμα για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έναν αγώνα στη Θήβα χωρίς χρονομέτρηση και ανταγωνισμό!

Οι διοργανωτές -ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας, σε συνεργασία με τον ΣΔΥΜ Θήβας- ενημερώνουν τους δρομείς που θα συμμετέχουν ότι μπορούν να παραλάβουν τα νούμερά τους από τις 11.30 εώς τις 13.30 από τη γραμματεία του αγώνα στην κεντρική πλατεία της Θήβας. Για τον παιδικό αγώνα που θα ξεκινήσει στις 11:00, η γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου (31/12), μέχρι και την έναρξη του αγώνα στο πάρκο Χρυσορροά. Η εκκίνηση για τα 5,5 χλμ. θα δοθεί στις 14:00.

Ο αγώνας περνάει από τις Πύλες της Αρχαίας Καδμείας, από ιστορικούς λόφους, από τον προσφυγικό συνοικισμό, μπαίνει στα όμορφα σοκάκια της πόλης αλλά κυρίως η διαδρομή θα είναι γιορτινή, με κέφι και μουσικές σε διάφορα σημεία της. Στην διαδρομή θα υπάρχουν παντού εθελοντές που θα καθοδηγούν τους δρομείς καθώς επίσης και επαρκής σηματοδότηση με πράσινα και κόκκινα μπαλόνια και κορδέλες. Επίσης θα υπάρχει διαγράμμιση στο δρόμο αλλά και κατευθυντήριες ταμπέλες σε διάφορα σημεία.

Γύρος Καδμείας Θήβα

Για όσους έχουν τρέξει τον Γύρο της Καδμείας στο παρελθόν, να τους ενημερώσουμε ότι η διαδρομή έχει αλλάξει σε αρκετά σημεία τόσο σε βαθμό δυσκολίας αλλά και σε χιλιομετρική απόσταση. Αυτό, βέβαια, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σας προβληματίσει αφού ο αγώνας δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα και δεν έχει όρια χρόνου.

Στο τέλος του αγώνα οι διοργανωτές θα προσφέρουν σε όλους ζεστή σούπα (γίδα) αλλά και διάφορα συνοδευτικά για το κρασί που θα ρέει άφθονο! Δώρα με παραδοσιακά προϊόντα θα δοθούν σε όλους τους δρομείς κατά την παράδοση του αριθμού συμμετοχής στον τερματισμό του αγώνα.

Ραντεβού λοιπόν αύριο, Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην κεντρική πλατεία της Θήβας για τον τελευταίο αγώνα του 2022.

Σχετικά