Σαράντι: Άφαντος ο διαρρήκτης παρά το «καραούλι» των αστυνομικών

Στα ορεινά του Ελικώνα κρύβεται ή κατάφερε τελικά να διαφύγει (μέσα από μονοπάτια που μόνο κάτοικοι της περιοχής γνωρίζουν) ο δράστης που έχει αδειάσει τα ράφια του σούπερ μάρκετ στο Σαράντι πέντε φορές τους τελευταίους μήνες.

Μετά την τελευταία διάρρηξη και σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί συνέστησαν στον ιδιοκτήτη να συνεχίσει τη λειτουργία της επιχείρησης και οι ίδιοι θα έθεταν την περιοχή σε διακριτική παρακολούθηση.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μόλις ο δράστης αντιλήφθηκε ότι το σούπερ μάρκετ ξαναγέμισε τα ράφια του με προιόντα, οργάνωσε νέα εξόρμηση-διάρρηξη αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Ενημερωνόμαστε ότι δεν πρόλαβε να εισβάλλει και στο σούπερ μάρκετ καθώς διέρρηξε το σπίτι του ιδιοκτήτη του οικήματος όπου λειτουργεί η επιχείρηση, ακριβώς πάνω από το κατάστημα, αφαιρώντας μία τηλεόραση.

Χωρίς ακόμη να έχουν διευκρινιστεί λεπτομέρειες της επιχείρησης των αστυνομικών πληροφορίες μιλούν για πυροβολισμούς στον αέρα για εκφοβισμό που εκ του αποτελέσματος, απέτρεψαν τη σύλληψη του δράστη.

από tvstar.gr

Σχετικά