Πολιτική η κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου την Τρίτη – Θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί για την απώλεια του Νίκου Ξανθόπουλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, σε ιδιωτική κλινική στο Αιγάλεω, σε ηλικία 89 ετών.

Πολιτική θα είναι η κηδεία του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Οικογένεια.

Όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου, αύριο Τρίτη (24/1) στη 13:00 θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη του στο Α’ Νεκροταφείο.

Στο μεταξύ, η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου δήλωσε ότι θέλει αντί για στεφάνια τα χρήματα να πάνε στο ίδρυμα «Σπίτι του Ηθοποιού» .

Όπως γίνεται αντιληπτό, η σορός του Νίκου Ξανθόπουλου θα αποτεφρωθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας μετά την κηδεία στο πρώτο νεκροταφείο, καθώς τελικά δεν κατέστη δυνατή η ταφή του δίπλα στο παρεκκλήσι που έχτισε στο σπίτι του στην Παλλήνη που επιθυμούσε ο ίδιος και η οικογένειά του.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Νίκου Ξανθόπουλου για την κηδεία του

«Η οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ενημερώνει ότι η κηδεία του θα είναι πολιτική. Στα πλαίσια της τελετής θα διεξαχθεί τρισάγιο την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 13.00 στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, επιθυμία της δε είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο ΙΔΡΥΜΑ « Το Σπίτι του Ηθοποιού» (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου)».

από protothema.gr

Σχετικά