Λέβαδος mountain trail 2023: Με ρεκόρ συμμετοχών! Aποτελέσματα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 22 Ιανουαρίου 2023, ο 7ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου «ΛΕΒΑΔΟΣ» με τη συμμετοχή 1.230 αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα.  Με σύμμαχο τον καλό καιρό, πλήθος κόσμου πλημμύρισε την περιοχή των Πηγών της Κρύας για να χειροκροτήσει και να εμψυχώσει τους συμμετέχοντες. Την εκκίνηση έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Λεβαδέων κ. Γιάννης Αποστόλου και κ. Μάριος Σάκκος.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες απήλαυσαν τις διαδρομές στο Λαφύστιο όρος, ενώ στον τερματισμό τους περίμεναν ζεστά ροφήματα και εδέσματα.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας με τους Αντιδημάρχους  κ.κ. Αθανάσιο Καλογρηά και Μιχάλη Σαγιάννη απένειμαν τα κύπελλα στους διακριθέντες αθλητές.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες, τον ΑΚΟΛ, τους εθελοντές και τους χορηγούς του αγώνα, σημειώνοντας ότι ο «ΛΕΒΑΔΟΣ» αποτελεί ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα που πραγματοποιούνται στην πόλη μας, και εντάσσει τη Λιβαδειά στον πανελλήνιο αθλητικό χάρτη καθώς είναι ο 2ος μεγαλύτερος αγώνας ορεινού δρόμου της χώρας.  Ενισχύει την εξωστρέφεια του Δήμου Λεβαδέων προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι  ο Δήμος Λεβαδέων θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε αθλητικό γεγονός.

Καταλήγοντας, ανανέωσε το ραντεβού για τον επόμενο χρόνο για την πραγματοποίηση του 8ου Ορεινού Αγώνα Δρόμου «ΛΕΒΑΔΟΣ».

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του Levados Mountain Trail 2023.

Σχετικά