Viral το βίντεο με κολώνα φωτισμού που περνά μέσα από μπαλκόνι στην Ξάνθη – Έχει γίνει σήμα κατατεθέν της πόλης

Αναπάντητο μένει το ερώτημα είναι αν πρώτα τοποθετήθηκε η τσιμεντένια κολώνα φωτισμού της ΔΕΗ και μετά κτίστηκε η πολυκατοικία ή το αντίστροφο

Τα πτυχία τους πρέπει να σκίσουν οι πολιτικοί μηχανικοί αντικρίζοντας το μοναδικό αυτό θέαμα, μια κολώνα φωτισμού να διαπερνάει ένα μπαλκόνι μιας πολυκατοικίας στην Ξάνθη. Το αξιοπερίεργο αυτό αρχιτεκτονικά γεγονός εντόπισε η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Ειρήνη Τσακίρη και το παρουσίασε στην εκπομπή «Συνδέσεις».

Σ’ ένα μπαλκόνι, στον 1ο όροφο πολυκατοικίας, στην είσοδο της πόλης στην Ξάνθη υπάρχει μία τσιμεντένια κολώνα της ΔΕΗ. Και όπως αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος, το ερώτημα είναι αν πρώτα τοποθετήθηκε η κολώνα και μετά κτίστηκε η πολυκατοικία ή το αντίστροφο.

«Η κολώνα είναι ένα σήμα κατατεθέν για την πόλη της Ξάνθης» δήλωσε με δεικτικό τρόπο η ρεπόρτερ αναφέροντας ότι στον τσιμεντένιο στύλο της ΔΕΗ τοποθετείται το μπάνερ καλωσορίσματος για όλους όσοι επισκέπτονται την Ξάνθη και το καρναβάλι.

Viral στα σόσιαλ media η κολώνα

«Αυτή η φωτογραφία κάνει το γύρο στα σόσιαλ μίντια ανέφερε στις «Συνδέσεις» η δημοσιογράφος σημειώνοντας ότι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έχει… δωρεάν εξωτερικό φωτισμό όλο τον χρόνο.

Όπως επισήμανε, κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στην εκπομπή ότι προηγήθηκε η τοποθέτηση της κολώνας φωτισμού και εκ των υστέρων κτίστηκε γύρω της η πολυκατοικία, που είναι άγνωστο αν περιλαμβάνει στα σχέδιά της αυτό το ξεχωριστό δομικό στοιχείο.

Σχετικά