Το μεσημέρι της Κυριακής ξεκινά η επέλαση της «Μπάρμπαρα» στη Βοιωτία

Ολοκληρώθηκε το νέο συντονιστικό για την αντιμετώπιση του καιρικού φαινομένου «MΠΑΡΜΠΑΡΑ» και στο οποίο  συμμετείχαν οικ.κ. Δήμαρχοι  Λιβαδειάς Ταγκαλέγκας Ιωάννης , Θήβας Αναστασίου Γεώργιος, Αλιάρτου Ντασιώτης Γεώργιος ,Διστόμου- Αράχωβας-  ΑντίκυραςΣταθάς Ιωάννης,  εκπρόσωποι από τις Πολιτικές Προστασίες των Δήμων και σε τηλεφωνική επικοινωνία δήλωσαν την ετοιμότητά τους  οι Δήμαρχοι  ΤανάγραςΠεργάλιας Βασίλειος και Ορχομενού Καράλη Βούλα .Επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας εκπροσώπησε  ο κος Μαλέρδος Νικόλαος και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βοιωτίας εκπροσώπησε ο κος Μαχάς Αριστείδης.

Το φαινόμενο ξεκινά από την Κυριακή 05-02-2023. Η Π.Ε. Βοιωτίας είναι απόλυτα προετοιμασμένη και θα αναπτύξει σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της  πενήντα (50) μηχανήματα (εκχιονιστικά και αλατιέρες). Διαθέτουμε 1.500 τόνους αλάτι σε πέντε (5) σταθμούς διασποράς.

Η Πολιτική Προστασία και οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Π. Ε. Βοιωτίας βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα.

«Όλα τα μηχανήματά μας έχουν GPS, παρακολουθούνται και συντονίζονται στην Κεντρική μας οθόνη στο Διοικητήριο και ο σχεδιασμός μας θα προσαρμόζεται ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και θα μεταβάλλεται αναλόγως.

Είμαστε απόλυτα έτοιμοι και αναμένουμε πλήρως προετοιμασμένοι το καιρικό φαινόμενο «ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά κι ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους. 

Σχετικά

Μία άποψη για το “Το μεσημέρι της Κυριακής ξεκινά η επέλαση της «Μπάρμπαρα» στη Βοιωτία”

  1. Πολίτης της Βοιωτιας

    Τα αυτονόητα πλέον είδηση για προσωπική και μόνο προβολή! Έχετε καταλάβει γιατί αμοιβεστε τελικά;Για να προβάλλετε το καθήκον σας;;;Αυτοακυρωνεστε ….

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα