Aκυρώνεται η εκδήλωση της ΟΠΣΕ στη Θήβα

ENOSI-MIKRASIATON-THIVAS

Ακολουθεί το ψήφισμα του ΔΣ της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας

Το τραγικό συμβάν στα Τέμπη και η απώλεια δεκάδων νέων παιδιών δεν μας επιτρέπει να μείνουμε αμέτοχοι στο εθνικό πένθος και στην έτσι κι αλλιώς καταρρακωμένη ψυχολογία μας!

ομόφωνη απόφαση του το ΔΣ της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας και σε συνεννόηση με το ΔΣ της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος αλλά και τους συντελεστές του προγράμματος “Ρεμπέτικο: Ρίζες, Τόποι, Όργανα”, ακυρώνεται η εκδήλωση της Κυριακής 5 Μαρτίου!

Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων!

Με εκτίμηση,

ΔΣ Ένωσης Μικρασιατών Θήβας

Ακολουθεί το ψήφισμα του ΔΣ της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος

Η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και συγκίνηση της για την τραγωδία με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που βιώνει όλη η Ελλάδα.

Παράλληλα, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της, στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων αλλά και την ευχή για ταχεία ανάρρωση των τραυματιών που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας.

Λόγω της ανείπωτης τραγωδίας, που έχει βυθίσει στο πένθος την Ελλάδα, η ΟΠΣΕ ακυρώνει την προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή 5 Μαρτίου 2023, στη Θήβα, κοπή της βασιλόπιτας και αναβάλλει τη μουσικοχορευτική εκδήλωση.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ της ΟΠΣΕ

Σχετικά