Στο τρένο των Τεμπών Στρατέλος και Οικονομάκη του Άρη Θήβας. Αναρρώνουν από τα τραύματά τους

Στο τρένο των Τεμπών και στο τραγικό δυστύχημα που μέχρι στιγμής έχει κοστίσει τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας, επέβαιναν μεταξύ άλλων δύο αθλητές του Άρη Θήβας, που ευτυχώς, είναι στο στάδιο της ανάρρωσης από τα τραύματά τους.

Ο Στέλιος Στρατέλος, που αγωνίζεται στο αντρικό τμήμα του Άρη Θήβας και η Βασιλική Οικονομάκη που αγωνίστηκε στον Άρη μέχρι το 2020, είναι φοιτητές και πήραν το μοιραίο τρένο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη.

Είχαν εισιτήριο σύμφωνα με πληροφορίες στο 4ο βαγόνι, αλλά την ώρα της σύγκρουσης ο Στρατέλος και η Οικονομάκη επέστρεφαν στη θέση τους από το 2ο βαγόνι (καφετέρια) του τρένου όπου είχαν πάει να ψωνίσουν.

Από τη σύγκρουση των τρένων ο Στρατέλος τραυματίστηκε έχοντας εγκαύματα στο σώμα του και νοσηλεύεται στη Θεσσαλονίκη, ενώ η Οικονομάκη επίσης νοσηλεύεται με κατάγματα.

Ο Άρης Θήβας με ανακοίνωση του αναφέρει: ”Σύσσωμος ο Άρης Θήβας εύχεται ταχεία ανάρρωση σε δύο αθλητές μας, τον Στέλιο Στρατέλο και τη Βασιλική Οικονομάκη, που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη. Οι ευχές μας τους συνοδεύουν, όπως και όλους τους υπόλοιπους τραυματίες. Τα θερμά μας συλλυπητήρια επίσης, σε όλες τις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα”. 

Stereabasket.gr

Σχετικά